Torku Konyaspor Ziraat Türkiye Kupası’nda Çeyrek Finale Yükseldi

Torku Konyaspor Ziraat Türkiye Kupası’nda Çeyrek Finale Yükseldi

Torku Konyaspor Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu maçında sahasında Antalyaspor’u 1-0 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.

Torku Konyaspor Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu maçında sahasında Antalyaspor’u 1-0 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.

Maç sonu düzenlenen basın toplantısında konuşan Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, temel amaçlarının turu geçmek olduğunu söyleyerek, “Turu gerçekten kuvvetli bir oyunla geçtik. Antalyaspor lig oynadığımız maça göre daha sert ve organize bir takımdı. Topu ellerinde tutmaya çalışıyorlardı. Öndeki oyuncularıyla da sonuca gitmeye çalıştılar. Antalyaspor’un oyununa karşı biz de oyunun kontrolünü elimize alamadık. İkinci yarı tam tersi oldu. Gerçekten başından itibaren topu alınca son derece doğru oynamaya başladık. Baskı oluşturmaya çalıştık. Oyunun kontrolünü tamamen elimize aldık. Antalyaspor bu duruma dirense de özellikle organize halimiz ve fizik gücümüz karşısında yapacak çok bir şeyleri yoktu. Maçın ve turun kapısını açan golü maçın sonunda da olsa atmaya başardık. Bütün Konyalılara armağan olsun” dedi.

Kocaman ayrıca stada gelen tüm taraftarlara teşekkür ederek, “Mükemmel bir taraftar vardı. Maçın başından sonuna kadar bizi desteklediler. Onlara bir teşekkür borcumuzu iletelim” diye konuştu.

ANTALYASPOR CEPHESİ

Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais iki takımın da iyi mücadele ettiğini ifade ederek, “Maçın sonucu daha farklı olabilirdi. Maçın son dakikalarında yediğimiz golle maçı kaybettik. Yapacak bir şey yok. Bugün maç bizim lehimize de sonuçlansaydı da yine adil bir durum olacaktı. Rakibimiz kendi sahasında oynamanın avantajını iyi değerlendirdi" şeklinde konuştu.

 

Bu haber toplam 1291 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.