Torku Konyaspor’da Çifte İmza

Torku Konyaspor’da Çifte İmza

Spor Toto Süper Lig takımlarından Torku Konyaspor, Çaykur Rizespor’dan kaleci Serkan Kırıntılı ile 2, Gençlerbirliği U21 takımından Emre Can Atilla ile de 3 yıllık sözleşme imzaladı.Zafer’de bulunan k...

Spor Toto Süper Lig takımlarından Torku Konyaspor, Çaykur Rizespor’dan kaleci Serkan Kırıntılı ile 2, Gençlerbirliği U21 takımından Emre Can Atilla ile de 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Zafer’de bulunan kulüp binasında yapılan imza törenine sportif direktör Murat Erdoğan ile birlikte yeni futbolcular katıldı. Törende Serkan Kırıntılı 2, Emre Can Atilla da 3 yıllık sözleşmelere imza atarak, yeşil-beyazlı bayrakla basın mensuplarına poz verdiler.

Atılan imzaların ardından açıklamalarda bulunan Torku Konyaspor Sportif Direktörü Murat Erdoğan, her iki oyuncunun da camiaya hayırlı olmasını diledi. Gençlerbirliği U21 takımından transfer edilen Emre Can Atilla’nın teknik direktör Aykut Kocaman’ın da yakından tanıdığını ve Konyaspor’un geleceğine önemli katkıda bulunacak bir futbolcu olduğuna inandığını söyledi. Serkan’ı herkesin tanıdığı, A Milli Takım’a kadar yükselmiş bir kaleci olduğunu kaydeden Erdoğan, “Böyle değerli bir oyuncuyu almaktan da ayrı bir mutluluk yaşıyoruz. İnşallah camiamıza hayırlı olur” dedi.

“TORKU KONYASPOR GİBİ BÜYÜK BİR CAMİADA OLMAKTAN MUTLUYUM”

Tecrübeli kaleci Serkan Kırıntılı ise Torku Konyaspor gibi büyük ve güzel bir camiada olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, “Hem beni isteyen hem de benim istediğim bir kulüple anlaştım. Bu nedenle de mutluyum ayrıca tekrar Aykut hoca ile çalışma heyecanı yaşayacağım. Sezonun ilk antrenmanını iple çekiyorum diyebilirim. Fenerbahçe’de üç sene çalıştık Aykut hoca ile şimdi tekrar yeni bir başlangıç yapacağız. İnşallah hem benim adıma hem camiamız adına hem de Aykut hoca adına hayırlı bir transfer olur diye düşünüyorum. Rekabet olursa zaten başarı olur diye düşünüyorum. Hemen hemen her mevkide üç-dört oyuncu vardır bir kulübün içerisinde. Rekabetten korkmuyorum, çekinmiyorum. Ligin son maçında iki yüzüncü maçımı oynadım ben. Geçen sene 34 lig maçının 33’ünü oynadım. Bir sene önce Rizespor’a ilk katıldığımda dördüncü hafta başladım, 31 maçın 31’ini oynadım. Ben kendime güveniyorum, inanıyorum” diye konuştu.

Kırıntılı, Torku Konyaspor taraftarından da övgüyle bahsederek, “Aslında ben herhalde Konyaspor’a en az sayıdaki taraftar karşısında oynadım. Çünkü televizyondan izlediğimde 40 bin 45 binleri gördüm. Çok heyecanlıyım o taraftarı tekrar görmek için o günü de iple çekiyorum diyebilirim” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 1194 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.