Torku Konyaspor’da son hazırlıklar

Torku Konyaspor’da son hazırlıklar

Türkiye Basketbol Liginde mücadele eden Torku Konyaspor hafta sonu sahasında oynayacağı zorlu İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını devam ettiriyor.

Türkiye Basketbol Liginde mücadele eden Torku Konyaspor hafta sonu sahasında oynayacağı zorlu İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil-beyazlı ekip ligin ilk yarısında yenildiği rakibini evinde yenerek yeniden bir çıkış yakalamak ve alt sıralardan kurtulmak istiyor.Torku Konyaspor zorlu maçın hazırlıklarını hırslı bir şekilde sürdürüyor.

YÖNETİM BAŞKAN HANÇERLİ’Yİ ZİYARET ETTİ

Torku Konyaspor Yönetim kurulu üyeleri, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli'yi makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyaret sırasında Konya'nın sportif branşlar için önemli bir potansiyel oluşturduğuna değinen Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, "Hem biz şehrin idari yöneticileri hem de sizler işin kulüp tarafı olarak bu sahip olduğumuz potansiyeli doğru kullanmalıyız. Ne kadar çocuğa spor yaptırabilirsek o kadar sağlıklı nesiller yetişir. Disiplin, takım ruhu, birlikte hareket etme, başarıyı ve başarısızlığı paylaşma gibi hayata dair önemli kazanımlar erken yaşta gençlerimize kazandırılmalı. Bu konuda Torku Konyaspor Basketbol olarak ilimiz için gerçekleştirdiğiniz organizasyon bizim için önemli. Hizmetleriniz için teşekkür ediyorum. Umarım bu sezonu hedeflediğiniz noktada tamamlayarak gelecek için planladığınız yol haritasını uygulamaya geçirirsiniz" diye konuştu. haberfark.net

Bu haber toplam 1152 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.