TSYD Konya Şubesi, Demokrasi Nöbetinde

TSYD Konya Şubesi, Demokrasi Nöbetinde

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Konya Şube Başkanı Recep Çınar, içinde bulundukları durumun çok zor olsa da, bu zorlukların birlik ve beraberlikle kesinlikle aşılacağını belirterek, "Bu zor günl...

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Konya Şube Başkanı Recep Çınar, içinde bulundukları durumun çok zor olsa da, bu zorlukların birlik ve beraberlikle kesinlikle aşılacağını belirterek, "Bu zor günler kesinlikle geride kalacak" dedi.

Bireysel olarak 15 Temmuz’dan bu yana meydanlarda olan TSYD Konya Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri bu kez hep birlikte, ay yıldızlı tişörtleriyle, Mevlana Meydanında vatandaşların büyük ilgisiyle devam eden ’Demokrasi Nöbeti’ne katıldı. TSYD Konya Şube Başkanı Recep Çınar yaptığı açıklamada, "Hepimiz kardeşiz, hepimiz birbirimizin koluna girmişiz, siyasi görüş farklılığı olmadan, hiçbir etnik ve mezhep farklılığı olmadan ülkemizin içinden geçmiş olduğu bu zor günlerde birlik ve beraberliğin en üst düzeyine çıktık. Bu güzel ülke darbeler ve muhtıralar gördü. Ama böylesini hiç görmedi. Ancak, hep birlikte bu zorluğun altından kalkabileceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Ülke olarak çok zor bir süreçten geçtiklerini belirten TSYD Konya Şube Başkanı Recep Çınar, sözlerini şöyle tamamladı; "Zor bir süreçten geçiyoruz. Ama bu millet hiçbir ayrım yapmadan olağan üstü bir refleksle bundan sonra çoluk çocuğumuzun arkadan gelen neslin çok daha sağlıklı yaşayacağı ülkeyi inşa etmek için devasa bir dayanışmaya imza attı. Sağcısı solcusu, topçusu popçusu, partilisi partisizi, işçisi emeklisi, bütün insanlarımıza ve her birine ayrı ayrı şükranlarımızı sunuyoruz. Şehitlerimizi buradan yad ediyoruz. Yaralanan bütün vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz. TSYD ailesi olarak biriz, birlikteyiz ve bütünüz. Bu vatanın yarınlara demokratik bir şekilde demokrasiyi daha büyüterek çıkması için nöbetteyiz. Hep birlikte yarını inşa etmek için yolculuktayız. Geleceğimizin teminatı olan gençlere bütün vatandaşlara Türkiye’nin dört bir tarafından nöbette olan herkese buradan selamlarımızı sunuyoruz. Gün birlik günüdür. Atiker Konyasporlu, Galatasaraylı, Fenerbahçeli, Trabzonsporlu, Beşiktaşlı ve diğer bütün takımların taraftarları meydanlarda sadece ay yıldızlı formalarla, darbecilerin karşısında, demokrasinin yanında oluyorlarsa bu millete ve devlete hiçbir güç diz çöktüremez."

Bu haber toplam 1077 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Konya