Tümsiad Kardeş kuruluşları Beşir Derneği ve Semerkand Vakfına nezaket ziyaretlerinde bulundu

Tümsiad Kardeş kuruluşları Beşir Derneği ve Semerkand Vakfına nezaket ziyaretlerinde bulundu

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği Aksaray şubesi yapılan genel kurul sonrası görevi devir alan yeni yönetim İbrahim ULUSOY Başkanlığında Yönetim Kurulu ile birlikte kardeş kuruluşları olan Beşir Derneği ve Semerkand Vakfına nezaket ziyaretinde bulundu.

Beşir Derneği  ziyaretinde bilgi veren Beşir Derneği başkanı Mustafa YILMAZ hali hazırda Aksaray içerisinde Tespit edilen ihtiyaç sahipleri için aylık rutin olarak yapılan erzak yardımları ve yılda iki kez yapılan kıyafet yardımlarının yanı sıra yurt içi ve yurt dışında her gün hizmet veren aşevi ve ekmek fırınlarından bahsetti. Yeni dönemde karşılıklı devam eden işbirliğinin artarak sürdürülmesi temennisi ile ziyaret sonlandırıldı.

Semerkand Vakfı ziyaretinde ise Semerkand Vakfı başkanı Çetin TURGUT yayıncılık bünyesindeki yayınevlerinin günümüzün öncelikli ve önemli konuları ile ilgili her yaşa uygun yayınların geleneksel ilkelere bağlı kalarak toplumun ahlaki değerleri ile örtüşen yayınları ve başta eğitim olmak üzere  genel konu başlıklarında fikir alışverişi yapıldı. 

Birlik ve beraberliğe çok ihtiyacımız olan şu günlerde amaçlarının toplumsal sorunlara çözüm üretmek, yarının gelecek nesillerini sağlam temeller üzerine ahlaklı nesiller inşa edilmesi için; Heyecanımızı ve enerjimizi hedeflerimiz doğrultusunda seferber etmek en önemli sermayemiz olurken, bizleri gelenekten geleceğe taşıyan değerlerimizde en büyük potansiyelimiz olacaktır; Çünkü, küresel güçler karşısında yılmayan ve yorulmayan güçlü bir Türkiye’nin ebedi var olabilmesi için, kucaklayıcı tavrımızla ayakları yere sağlam basan bir sivil inisiyatif anlayışı, bu yapının omurgasını teşkil etmektedir .Onun içindir ki, rüzgara göre yön değiştirmeden bu vatanın asli unsuru herkesi paydaşımız kabul edecek, hedeflerimiz doğrultusunda geliştireceğimiz sağlam fikirlerle varlığımızı sürdürmeye devam edeceğiz.           

 

thumbnail_whatsapp-image-2019-04-09-at-23.34.37.jpgwhatsapp-image-2019-04-09-at-23.34.36.jpgwhatsapp-image-2019-04-09-at-23.34.36-(1).jpg

Bu haber toplam 2472 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.