Turider üyeleri Derbent Aladağ’da

Turider üyeleri Derbent Aladağ’da

Turizm ve İş Dünyasını Geliştirme Derneği Üyeleri, Derbent belediye Başkanı Hamdi Acar’ın davetlisi olarak Aladağ’da incelemelerde bulundu.

Turizm ve İş Dünyasını Geliştirme Derneği üyesi Profesyonel turist rehberi, Otel işletmecisi ve Seyahat acentası işletmecilerinden oluşan bir heyet, Dernek Başkanı Seda Kuşvuran eşliğinde, Derbent Aladağ kayak merkezinde incelemelerde bulunmak üzere, Belediye Başkanı Hamdi Acar’ın davetlisi olarak bir İnfo gezisi düzenledi.

Turizmcilerin yaptığı incelemelerin ardından açıklama yapan TURİDER Başkanı Seda Kuşvuran, bölgenin bir an önce turizme kazandırılması gerektiğini dile getirirken şu ifadelere yer verdi; “ bizler Turizmciler olarak ülkemizin birçok kayak merkezinde etkinlikler düzenliyoruz fakat burada gördük ki Profesyonel kayakçıların kayabileceği ve kayağa yeni başlayanların da kayak yapmasını öğrenebileceği muhteşem pistlere sahip. Aladağ kayak merkezinin geç kalınmadan bir an önce turizme kazandırılması bölgenin kış turizmine olan ilgisine büyük katkı sağlayacak, Konya ve bölgedeki kayak tutkunları Derbent’e akın edecektir. Ayrıca bölgeye yapılan tesislerle Derbent, yaz ve kış olmak üzere 12 ay boyunca ulusal ve uluslararası spor kamplarına da ev sahipliği yapabilecek kapasitededir” dedi.

Belediye Başkanı Hamdi Acar’da Başkanlığı süresince bölgeyi turizme kazandırmak için çalışmalar ve tanıtımlar yaptıklarını dile getirirken önümüzdeki dönem Belediye başkanı olmasa bile bölgenin turizme kazandırılması için takipçi olacağını ve elinden geleni yapmaya devam edeceğini söyledi.

thumbnail_img_0061-001.jpgthumbnail_img_0031.jpgthumbnail_dsc_9171.jpgthumbnail_dsc_9163.jpg

Bu haber toplam 2170 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Konya