Türkiye’de Karavan ile Kamp Yapabileceğiniz 5 Yer

Türkiye’de Karavan ile Kamp Yapabileceğiniz 5 Yer

Yaz aylarının gelmesiyle beraber insanların en fazla araştırdığı konularında başında tatiller gelmeye başladı.

Özellikle klasik tatillerden bunalan kişiler, birbirinden farklı tatil alternatifleri arasında hayallerindeki tatili bulabilmek adına oldukça büyük zamanlar harcıyorlar. 2019 yılının yaz tatili trendini ise kamplar oluşturuyor. Bilhassa birbirinden güzel doğa harikası yerlerde tatil yapmak, hem huzur verirken hem de unutulmayacak bir tatil anısı yaratabilirsiniz.

Ancak kamp tatilinizi daha güzel bir hale getirmek istiyorsanız da herkesin tatil hayali olan karavan ile kamp yapmayı tercih edebilirsiniz. Biz de işinizi daha kolay bir hale getirebilmek adına Türkiye’de karavan ile kamp yapabileceğiniz doğa harikası yerleri sizler için listeledik. İşte Türkiye’deki en güzel 5 kamp bölgesi;

1- Kaş

Antalya’nın en güzel bölgelerinden biri olan Kaş, kamp yapmak için en ideal alanlardan biri. Özellikle karavan ile kampa yapma konusunda uzun yıllardır hizmet veren bölge, denize sıfır konumu ile de insanları kendisine çekmeyi başarıyor. Ek olarak birden fazla kamp bölgesine sahip olan Kaş, geniş olanaklara sahip.

2- Yedigöller

Bolu’nun bakmaya doyulmayan güzelliği olan yedigöller, karavan ile kamp yapmak isteyen tatilcilerin sıklıkla tercih ettiği bir bölge. Özellikle karavan kampları için oluşturulan özel alanlar, bölgeyi çok daha çekici kılıyor. Bununla beraber, İstanbul ve Ankara gibi Türkiye’nin en büyük şehirlerine olan yakın mesafesi de Yedigölleri çok daha çekici bir hale getiriyor.

3- Kapadokya

Karavan kampında tatil yaparken, deniz kıyısı yerine daha farklı bir tatil hedefliyorsanız Kapadokya tam olarak aradığınız yer olabilir. Doğa ile başbaşa kalınan bir ortam olan Kapadokya, balonların arasında eşsiz bir tatil imkanı sağlıyor.

4- Kuşadası

Kamp bölgeleri arasında her zaman özel bir konumda yer alan Kuşadası, karavan ile de kamp yapmak isteyenler için harika bir lokasyon olma özelliğini taşıyor. Ayrıca Ege bölgesinin masmavi dokusuda insanı içine çeken bir başka detay.

5- Assos

Türkiye’nin en güzel bölgelerinden biri olan Assos’da kamp yapma konusunda insanların sıklıkla tercih ettiği yerlerden biri. Güzel denizi sayesinde de yine Assos, ilgi odağı durumunda.

Tatiliniz için uygun Karavanı bulmak için ise Avrupa’nın lider araç sitesi Truck1 yardımınıza koşuyor. Onlarca farklı model arasında ihtiyacınıza en uygun olan Karavanı seçebilir ve güvenle satın alabilirsiniz.

Bu haber toplam 2784 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.