Turnuvada günün sonuçları… Mali Şov... Celil Galip... Meryemağıl şampiyon gibi..

Turnuvada günün sonuçları… Mali Şov... Celil Galip... Meryemağıl şampiyon gibi..

Köyler arası futbol turnuvasında günün sonuçları ve tüm detayları haberimizde.

Eskil Belediyesi ve Kaymakamlığı tarafından organize edilen, “köyler arası futbol turnuvası”nda günün sonuçları.

Mehmet Ali Altan Şov…

Turnuvadan günün ilk maçı Yasin Altan spor ile Çukuryurtspor arasında oynandı. Maçı 7-1 kazanan Yasin Altan spor 3 puanı alan taraf olurken, Mehmet Ali Altan oynadığı futbolla ve attığı gollerle takımını sırtlayan isim oldu. Rakip kaleye tam 5 gol atan mali, ilk maçında müthiş bir performans sergiledi.  İlk yarıyı 4-0 galip tamamlayan Yasin Altan spor’da 4 golü atan isimde Mehmet Ali Altan oldu. İkinci yarıda da 3 gol atan Yasin Altan spor maçı 7-1 kazanarak turnuvaya galibiyetle başlangıç yaptı. Yasin Altansporun gollerini Mehmet Ali Altan 5, Abdurrahman Altan, İbrahim Altan atarken, Çukuryurtspor’un tek golünü Gazi Sarısakal attı.

Celilspor 3 puanla başladı…

Turnuvanın ikinci maçı Celil Gençlikspor ile Kaputaş Gençlikspor arasında oynandı. Celil Gençlikspor maçı 5-2 kazanarak turnuvaya galibiyetle başlamanın sevincini yaşadı. Kaputaş Gençlikspor ilk golü bularak 1-0 öne geçse de üstünlüğünü koruyamadı. İlk yarısı 2-2 eşitlikle tamamlanırlen Celil Gençlikspor ikinci yarıya fırtına gibi başladı ve üst üste bulduğu gollerle maçı 5-2 kazanmasını bildi. Celil Gençlikspor’un gollerini, Halil Aygün, Mehmet Akif Gündoğdu 2, Uğur Tüzün 2 atarken Kaputaş Gençliksporun gollerini Muhammed Mustafa Yayar attı.

Meryemağılspor şampiyon gibi oynadı.

Günün  son maçı Meryemağılspor ile Kökez Eskil Birlik arasında oynandı. İki güçlü takımın karşılaştığı karşılaşmada Meryemağılspor müthiş bir oyun ortaya koyarak maçı 3-0 kazanmasını bildi. Günün en çok merak edilen karşılaşması olarak dikkat çeken Meryemağılspor – Kökez Eskil Birlik maçında gülen taraf Meryemağıl olurken turnuvaya 3 puanla merhaba dedi. İlk yarısını 2-0 önde kapatan Meryemağılspor, ikinci yarıda da üstünlüğü elinden bırakmadı. İkinci yarı bir gol daha bulan Meryemağılspor maçı 3-0 kazandı. Meryemağılsporun golleri Fahrettin Koyuncu (2) ve Salih Koyuncu’dan geldi.

Bu haber toplam 4358 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum