Ömer Lütfi Ersöz

Ömer Lütfi Ersöz

Uyanan Dev Milletimizi Hiç Bir Beşeri Güç Durduramayacaktır

Güzel ülke Türkiye’mizin yönetimi liyakat sahibi emin ellere geçince her alanda seferberlik başlatılmış üretimin artırılması konusunda çok önemli mesafeler alınmıştır. Savunma sanayi konusunda kendi yerli üretim imkanlarımız yüzde yirmilerden, yüzde yetmişlere çıkarılarak büyük bir başarıya imza atılmıştır. Bu başarımızdan dolayı ülkemize uygulanan silah ambargolarının işe yaramadığı çok net görülmektedir. Anadolu topraklarında; çok ünlü yöneticiler, komutanlar, alimler, bilginler, filozoflar, şairler, mutasavvıflar, musikişinaslar ve diğer güzel sanatların üstatları yetişmişlerdir. Anadolu kurumsal devlet hafızamızın başlangıcı, hükmedilen değil hükmeden, güçlü coğrafyası ve tarihi ile medeniyetimizin mihenk taşlarından biri olmuştur. Bugünde Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Liderliğinde ülkemizin bekası, mazlum ve mağdurların adalet merkezli muzaffer olmaları için hem sahada hem de masada çok başarılı çalışmalar yürütülmektedir. Uyanan devi, milletimizi hiçbir beşeri güç durduramayacaktır.

Ülkemiz; kendi sınır güvenliğini kimseden izin almadan sağlar ve gerekenleri dün yaptığı gibi bugünde yapmıştır. Fırat’ın doğusuna başlatılan #BarisPinariHarekati ile bölge teröristlerden temizlenmeye başlayınca bizleri her yönden yok etmekle tehdit edenler bütün taleplerimizi kabul etmek zorunda kalmışlardır. Yapılan anlaşma gereği yüz yirmi saatlik zaman diliminde şartlara uyulmadığı takdirde planlarımızı aynen uygulamaya devam edeceğiz. Fırat’ın doğusu teröristlerden tam olarak temizlenip güvenli hale getirildikten sonra ülkemizde misafir ettiğimiz muhacir Suriyeli kardeşlerimizin de büyük bir bölümünün ülkelerine dönmeleri sağlanacaktır. Suriye ve bölgedeki birçok ülkeyi de içine alan topraklarda kurulması düşünülen Siyonist bir devlete de asla izin verilmeyecektir. Dünyanın en güçlü Ordusuna sahip, daha da önemlisi ölmeye hazır olanların ölmek istemeyenlere karşı başarısı kaçınılmazdır.

Güzel Ülke Türkiye’miz üzerinde, içeriden ve dışarıdan hainlerin oynadıkları çirkin oyunları gören aklıselim insanlarımız büyük bir çoğunlukla kenetlenerek, birlik ve beraberliğimizi sağlamlaştırarak, terör belasından kurtulmak için yedi düvele karşı mücadele etmekteyiz. Millet olarak, ülkemiz içinde ve dışında operasyon yapan askerimize, polisimize fiili ve kavli olarak elimizden gelen desteği mutlaka sağlamalıyız. Birlik ve beraberlik içinde mücadele ettiğimiz sürece, düşmanlarımız kaybetmeye mahkûmdurlar. Allah (c. c.), inananların yardımcısıdır. Türkiye’mizi, vatanımızı, bayrağımızı seven, milletimiz ’in güzel insanları, korkmadan, büyük bir cesaretle saflarını belli ederek, 15  Temmuz akşamı cuntacılara karşı gelerek, ülkemizi işgal girişimlerine izin vermeyip bir destan yazıp milli iradeye sahip çıkıp bütün oyunları bozduğu gibi bundan sonrada bize dayatılan bütün oyunları bozacak güce sahiptir ve bozmaya da başlamıştır. Rabbimizin lütfu ile birliğimizi muhafaza ettiğimiz sürece Türkiye’miz gücüne güç katacak, şanlı tarihimizde olduğu gibi milletimiz dünyayı adaletle yönetecektir.

Vatanımızın her karış toprağında gözü olan bütün hain ve zalimlerle dün olduğu gibi bugün de mücadele etmekteyiz. Müslüman Türk Milleti; teröristlere tarihin her döneminde karşı durmuş, haçlı ziynetini her daim durdurmuş,  bugünde düşmanlarını yenecek güce sahiptir. Düşmanlarımız, Çanakkale de sahip oldukları güçlerine rağmen hezimete uğramaktan kurtulamadıkları gibi bugün de aynı akıbete uğrayacakları aşikârdır. Biz Müslümanların ölüleri şehittir ve cennette nimetler içerisindedirler. Kafirlerin ölüleri leştir ve cehennemde aşağılıklar olarak kızgın alevler içinde yaptıklarının karşılığı cezalarını gerçek anlamda çekeceklerdir.

Din, vatan, bayrak, ezan vb  bütün kutsal değerlerimiz uğruna yıllardır yaptığımız haklı mücadelemiz sonuç vermiş, Anadolu, Milletimizin vazgeçilmezi olmuştur. Gerek içeriden ve de gerekse dışarıdan hainlik edenler, yedi düvel, zulümlerinde birleşmişlerdir ama dün olduğu gibi bugünde asla emellerine ulaşamayacaklardır. Milletimiz, bütün zalimlere en güzel cevabı vermektedir. İslâm düşmanı iç ve dış hainler, geçtiğimiz yüz yıl da bütün zalimlerle birlikte seferber olup, II. Abdülhamit Han cennet mekân, güzel insana karşı, her türlü hainlikleri yaptıkları gibi bugünde ihanetin her türlüsü, şer odakları tarafından sergilenmekte, güçlenen güzel ülkemiz Türkiye’yi bölüp parçalamak istemektedirler. Yakın tarihimizin o dönemlerinde yapılmak istenenlerle bugünlerde yapılmak istenenler aynı şeylerdir. Zerre kadar aklı, imanı, irfanı olan insanımızın bu oynanan oyunlara alet olmadığı gibi, bozmak için mücadele etmesi gerekmektedir. Güzel ülke Türkiye’miz üzerinde oynanmak istenen,  iç ve dış hainlerin planlarına karşı, kararlılıkla birlik ve beraberlik içinde karşı koymalıyız. Güzel ülkemiz Türkiye’mizin askeri, polisi, bütün fertleri, içerideki- dışarıdaki bütün terör örgütleri ve dost görünümlü düşmanlarla mücadele etmektedir.

Birlik ve beraberlik ruhuna sahip olduğumuz sürece, düşmanlar ne kadar çok olursa olsun uyanan devi, milletimizi hiçbir beşeri güç durduramayacak, emellerine ulaşamayacaklardır. Ülkemiz üzerinde oynanan hain planlar ne ilktir, ne de son olacaktır. Hak ve batıl mücadelesi kıyamete kadar devam edecektir. Batıla karşı Hak’kın safında mücadele edenlere selam olsun. 

Bu yazı toplam 2096 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.