“Vaatlerimiz bir bir gerçekleşecek”

“Vaatlerimiz bir bir gerçekleşecek”

Seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam eden Belediye Başkan adayı Evren Dinçer, seçim çalışmaları kapsamında mahalle toplantılarına devam ediyor.

Gittiği her mahallede büyük bir ilgi gören Başkan adayı Dinçer, İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk ve Belediye Meclis üyesi adayları ile birlikte gittiği Kılıçaslan Mahallesinde de coşkulu ve heyecanlı bir kalabalık tarafından karşılandı.

Mahallesi sakinleri Evren Dinçer’i Başkan olarak görmek istediklerini belirterek, sevgi gösterisinde bulundular. Vatandaşlarla tek tek tokalaşarak hasbihal eden Başkan adayı Dinçer, mahallelinin sorunlarını, istek ve taleplerini dinledi.

Aksaray için hazırlanan her bir projeyi titizlikle hazırladıklarını ifade eden Başkan adayı Dinçer, “31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerin arifesindeyiz. Biz bugüne kadar teşkilatlarımızla, Milletvekillerimizle birlikte Aksaray’ımızı karış gezerek ilimizin sorunlarını, sıkıntılarını bilerek bu sorunların bir an önce çözüme kavuşturulması noktasında 22 projemizi hazırladık, halkımızın taktirine sunduk. Bu projelerimiz hazırlanırken her mahallemizi düşünerek gencimizi, çocuğumuzu, yaşlımızı, engellilerimizi, kadınlarımızı düşünerek Aksaray’ımızın bir bütün olarak sorunlarını düşünerek çözüm önerileri noktasında projelerimizi açıkladık. Yapmayacağımız hiçbir projeyi kayda dahi almadık. Halkımıza neyi vaat etmişsek hayata geçireceğiz. Daha fazla koşarak yorulmadan, bıkmadan halkımızla buluşabilme adına derdiyle dertlenip, sizlerin sıkıntılarıyla hem hal olma ve aynı zamanda iyi günde, kötü günde bir arada olabilme adına hiçbir zaman mücadelemizden vazgeçmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket edeceklerini kaydeden Dinçer, “Allah bizlere zaferi nasip ettiği taktirde biz Aksaray’ın sorunlarını çözebilme adına çalışmamızı yapacağız. Yine yatırımcı dostluk belediyecilik anlayışıyla bu şehrin ekonomik kalkınmasını sağlayabilmek adına gayretlerimizi, çalışmalarımızı ortaya koyacağız. Sosyal belediyecilik anlamında kimsesizlerin kimsesi, mazlumların sesi olacağız. Allah’ına izniyle garibanların, fakirlerin, fukaraların elinden tutan bir başkan olacağım. Seçildiğimde rozetimi bir kenara bırakarak bana oy vermiş vermemiş kim varsa, Aksaray’ın her bölgesine eşit mesafede hizmet getirebilme adına çalışmalarımızı yapacağız. Her bir vatandaşımıza aynı nazarla bakacağız” dedi.

Kentsel dönüşüm, şehrin giriş ve çıkışları, belediye binasının taşınması, sosyal projeler, atık tesislerin ve yeşil alanların artırılması, park alanlarının genişletilmesi gibi Aksaray’ın ufkunu açacak çok önemli projeleri bir bir hayata geçireceklerini aktaran Dinçer, “İnşallah bizler göreve başladıktan sonra beş yıl boyunca yapmış olduğumuz çalışmalarla ilimizi cazibe merkezi haline getireceğiz. İlimizin kronik sorunu olan ulaşım sorununu da çözüme kavuşturacağız” diye konuştu.

belediye_baskan_adayi_dincer--(4).jpgbelediye_baskan_adayi_dincer--(5).jpg

Bu haber toplam 1560 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.