Vali Ali Mantı: “Önceliklerimize göre elimizde ne imkân varsa kullanacağız”

Vali Ali Mantı: “Önceliklerimize göre elimizde ne imkân varsa kullanacağız”

Muhtarların sorun ve taleplerini dinleyen Vali Ali Mantı önceliklerin iyi belirlenmesini isteyerek kamu imkânlarının en isabetli şekilde kullanılacağını söyledi.

Vali Ali Mantı beraberinde Vali Yardımcısı Mustafa Türkcan, Emniyet Müdürü Ali Karabağ, Jandarma Komutanı Albay Fuat Anık, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ ile Sarıyahşi İlçesini ziyaret etti. İlçe Kaymakamı Hamza Selçuk, Belediye Başkanı Fatih Ünsal ve ilçe protokolü tarafından karşılanan Vali Ali Mantı İlçe Kaymakamlığına atanan Hamza Selçuk’a hayırlı olsun dileğinde bulunarak çalışmalarında başarılar diledi. İlçe hakkında bilgi alan Vali Ali Mantı sorun ve ihtiyaçların değerlendirildiği toplantıda köy muhtarlarının taleplerini dinledi.

İlçe ziyaretleri ile Kaymakamlardan bilgi aldıklarını yeni seçilen ve yeniden seçilen belediye başkanlarına ziyaretler gerçekleştirerek hayırlı olsun dileğinde bulunduklarını ifade eden Vali Ali Mantı aynı şekilde muhtarlarla da bir araya gelerek köylerin sorun ve ihtiyaçları ile ilgili bilgi alıp yapılması gereken çalışmaları değerlendirdiklerini söyledi.

İfade edilen konuları takip edeceklerini vurgulayan Vali Ali Mantı ‘Uzak yakın hepsi bizim. İmkân nispetinde Aksaray’ın her bölgesine hizmetlerin götürülmesine gayret ediyoruz. Bu noktada önceliklerimizi iyi belirlemeli doğru ve isabetli çalışmalar için kaynaklarımızı aktarmalıyız” dedi.

Vali Ali Mantı beraberindeki heyet ile Sarıyahşi İlçe Belediye Başkanlığına yeniden seçilen Fatih Ünsal’ı ziyaret etti. Belediye hizmetleri ile ilgili bilgi alan Vali Ali Mantı Ünsal’a hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Daha sonra Ağaçören İlçesine hareket eden Vali Ali Mantı ve beraberindeki heyet İlçe Belediye Başkanı Yaşar Bekleviç’e ziyarette bulundu. Bekleviç’e hayırlı olsun dileğinde bulunan Vali Ali Mantı ilçenin sorunları hakkında bilgi aldı.

Vali Ali Mantı ziyaretleri kapsamında beraberindeki heyet ile Ortaköy İlçesini ziyaret etti. İlçe Kaymakamı Fatih Görmüş, Belediye Başkanı Ali Rıza Özdemir ve ilçe protokol üyeleri tarafından karşılanan Vali Ali Mantı İlçe Kaymakamı Görmüş ’ten sorunlar ve ihtiyaçlarla ilgili bilgi aldı.

Köy muhtarları ile bir araya gelen Vali Ali Mantı burada muhtarların taleplerini dinledi. Devletin imkânlarının belli olduğunu bu noktada eksikliklerin giderilmesi için hep birlikte çalışacaklarını kaydeden Vali Ali Mantı: “Bizler sizlerle beraber iyi olan ne varsa onu gerçekleştireceğiz. Kamu kaynakları bakımından elimizde ne imkân varsa kullanacağız.” dedi.

İlçe Belediye Başkanı seçilen Ali Rıza Özdemir’i ziyaret eden Vali Ali Mantı Özdemir’e hayırlı olsun dileğinde bulundu.

agacoren-belediye-(1).jpgagacoren-belediye-(4).jpgortakoy-kaymakam-ziyaret-(1).jpgortakoy-kaymakam-ziyaret-(2).jpg

Bu haber toplam 1378 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.