Var mı bu yazının altına imza atmayacak bir Eskilli!

Var mı bu yazının altına imza atmayacak bir Eskilli!

Çiftçi Kardeşler Düğün Yemekleri-Organizasyon Hizmetleri Sahibi Sinan Çiftçi'den anlamlı paylaşım.

Geçtiğimiz ay Konya'da açılan Eskil Kültür, Eğitim ve Dayanışma Derneği'ne Eskilli vatandaşların gerektiği kadar destek vermediğinden yakınan Sinan Çiftçi işte altına her Eskilli'nin imza atacağı sitem dolu sözleri sosyal medya hesabından paylaştı. 

"Eskilli hemşerilerim bugün Konya’da açılan dernek binamızdaydık, burası yeni kurulan ve valilik denetiminde olan bir dernek. Derneğimizin amacı nerede zorda kalmış bir Eskilli var ise derdine çare olmak, nerede bir hasta var ise ona derman olabilmek. Eğer bir köşede bir Eskilli ağlıyorsa göz yaşını silebilmek ve bir Eskilli gülüyorsa neşesine ortak olmak.

İşte bu amaçla kurulmuş derneğimize destek buralarda yazılan yazıları okumakla olmuyor. Derneğimizde çayımız her daim kaynıyor. Buyurun gelin tanış olalım, kaynaşalım bir bardak çayın verdiği keyifle dertlerimizi, neşemizi paylaşalım. Gelin görün ki bugüne dek ezilmiş hiçbir noktada söz sahibi olamamış Eskillilerin dayanışmalarına şahit olalım. Eşinizi, dostunuzu getirerek bu dayanışmaya katkı sağlayalım. Unutmamalı ki bir olursak iri oluruz, diri oluruz."

Bu haber toplam 3197 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum