Vatandaşlardan Başkan Özgüven’e Ziyaret

Vatandaşlardan Başkan Özgüven’e Ziyaret

Konya’nın Ereğli ilçesine bağlı Namık Kemal Mahalle Muhtarı İbrahim Yıldırım ve mahalle sakinleri Belediye Başkanı Özkan Özgüven’i makamında ziyaret etti.Mahalle sakinleri adına konuşan muhtar İbrahim...

Konya’nın Ereğli ilçesine bağlı Namık Kemal Mahalle Muhtarı İbrahim Yıldırım ve mahalle sakinleri Belediye Başkanı Özkan Özgüven’i makamında ziyaret etti.

Mahalle sakinleri adına konuşan muhtar İbrahim Yıldırım, "Biz bugün sizden bir talepte bulunmaya değil neşemizi, sevincimizi paylaşıp Cuma günü gerçekleştireceğimiz mevlide davet etmeye geldik" dedi. Ereğli Belediyesinin Namık Kemal Mahallesine kanalizasyon, sıcak ve soğuk asfalt, doğalgaz gibi önemli yatırımlarda bulunduğunu söyleyen Yıldırım, "Bu yıl belediye ekipleri mahallemizden hiç çıkmadı. Artık sizden bir hizmet istemeye utanır hale geldik. Allah razı mahallemizin çehresini değiştirdiniz. Hayırsever vatandaşlarımızın da katkıları ile mahallemizde hizmet akışı çok daha verimli bir noktaya geldi. Allah sizden razı olsun. Cuma günü okutacağımız Mevlitte sizi de aramızda görmek istiyoruz" diye konuştu.

Mahalle sakinleri de gerek mahalle gerekse camilerine yaptığı hizmetler nedeniyle Başkan Özgüven’e teşekkür etti.

Namık Kemal Mahallesinin yıllardır ihmal edildiğini söyleyen Belediye Başkanı Özkan Özgüven, "Öncelikle nazik davetinize teşekkür ediyorum. Allah izin verirse işimiz olmazsa hem namazımızı ifa ederiz hem de sizlerle birlikte oluruz. İnsanların ihtiyaçları sınırsızdır. Hizmet sektörü de sürekli genişliyor. Doğalgaz, kanalizasyon, asfalt gibi öncelikli ihtiyaçları mahallenizle buluşturduk. Yıllardır ‘eğim yok, kot farkı var’ söylemleri ile ötelenen kanalizasyon hattınızı yapıyoruz. Doğalgazı mahallenize getirdik. Altyapısı tamamlanan yerler soğuk ve sıcak asfaltla kaplandı. Bu hizmetler için geç kalınmış inşallah daha güzel hizmetlerle sizleri buluşturacağız" ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 1098 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Konya