Yarı Finale Çıkan Takımlar Belli Oldu

Yarı Finale Çıkan Takımlar Belli Oldu

Meryemağılspor ve Kaputaş Bims yarı finale yükselen takımlar oldu.

Eskil Kaymakamlığı ve Eskil Belediyesi’nin organize ettiği “Köyler arası futbol turnuvası”nda çeyrek final maçları tamamlandı.  

Meryemağılspor çok rahat yarı finale çıktı.

Çeyrek final maçında ilk karşılaşma Meryemağılspor ile Filikçispor arasında oynandı. Meryemağılsporun çok rahat geçtiği Filikçispor karşısında 6-0 üstün tamamlayarak yarı finale yükselen taraf oldu. İlk yarısını Nebi Mutlu ve Mustafa Koyuncu’nın attı gollerle 2-0 üstün tamamlayan Meryemağılspor, ikinci yarıda farka koştu. İkinci yarının başlamasıyla goller peş peşe gelmeye başladı. Meryemağılsporu farke götüren golleri, Memduh İlik, Mehmet Can Görür(2) ve Fahrettin Koyuncu attı. Meryemağılspor’un yarı finaldeki rakibi Karakolspor.

İkinci yarı finalist Karakolspor oldu.

Çeyrek final maçında ikinci karşılaşma Kaputaş Bims ile Eskil Kökez Birlik arasında geçti. Büyük çekişmeye sahne olan maçta Kaputaş Bims 2-1 üstün gelerek yarı finale yükselen son takım oldu. İlk yarısını Mehmet Taşpınar ve Mehmet Avcı’nın attı gollerle 2-0 üstün tamamlayan Kaputaş Bİms, ikinci yarı yanlış oyuncu değişikli nedeniyle oyundan düştü. İstediği oyunu sahaya yansıtamayan Kaputaş Bims, oyundan düşerken Kökez Birlikspor yüklenmeye başladı. Kökez Birlik spor, üst üste geliştirdiği ataklarda bir türlü aradığı golü bulamadı. İlerleyen dakikalarda Mehmet Duş’un ayağından bulduğu goller skoru 2-1’e getiren Kökez Birlik spor, ikinci golü bulamadı ve turnuvaya veda etti. Büyük çekişmeye sahne olan maçta Kaputaş Bims yarı finale yükselirken Kökez Birlik turnuvaya veda etti. Kaputaş Bİms’de Nazmi Meral, kritik hamleleri ile takımını ipten alan oyuncu oldu. Kaputaş Bims’in yarı finaldeki rakibi Yasin Altan spor.


kaputas.jpgmeryemagil.jpg

Bu haber toplam 3625 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum