Yazar Duran Çetin Öğrencilerle Buluştu

Yazar Duran Çetin Öğrencilerle Buluştu

Konya’nın Akşehir ilçesinde “Akşehir Bir Milyon Kitaba Koşuyor” projesi kapsamında Yazar Dursun Çetin, öğrencilerle bir araya geldi.Akşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü ile İlçe Milli...

Konya’nın Akşehir ilçesinde “Akşehir Bir Milyon Kitaba Koşuyor” projesi kapsamında Yazar Dursun Çetin, öğrencilerle bir araya geldi.

Akşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa yürüttüğü; Akşehir Kaymakamlığı, Akşehir Belediyesi, Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Eğitim Center Yayınevi işbirliği ile ’Akşehir Bir Milyon Kitaba Koşuyor’ ismiyle düzenlenen proje kapsamında okullarda düzenlenen etkinliklerle, öğrenciler ile yazar buluşmaları sürüyor.

Proje kapsamında Yazar Duran Çetin, 75. Yıl Öğretmen Emel Türkoğlu Ortaokulu, Mualla Nigar Yamaç Ortaokulu ve Adsız Sedat Sezgin Ortaokulu’ndaki etkinliklerde öğrencilerle buluştu. Öğrencilere, kitap okumanın ve öğrenmenin önemi hakkında bilgiler veren Yazar Çetin, kendi hayatından da örnekler vererek öğrencilere tavsiyelerde bulundu. Öğrenciler tarafından büyük ilgi gören Yazar Duran Çetin, konuşmasının sonunda öğrencilerin sorularını da yanıtladı. Yazar Çetin okullardaki söyleşilerinin sonunda kitaplarını da imzaladı.

Mualla Nigar Yamaç Ortaokulu’ndaki etkinliğe, Akşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İbrahim Öncel ile Akşehir İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mahmut İşcan’da katıldı.

Bu haber toplam 914 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Konya