Yazgı, 250 Kişilik Ekibiyle Çerdiğin Mahallesindeydi

Yazgı, 250 Kişilik Ekibiyle Çerdiğin Mahallesindeydi

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın Aksaray’da ilk kez başlattığı ve uyguladığı “Başkan Mahallemizde” projesi tüm hızıyla devam ediyor.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın Aksaray’da ilk kez başlattığı ve uyguladığı “Başkan Mahallemizde” projesi tüm hızıyla devam ediyor.

Yazgı, 250 kişilik ekibi ile birlikte 24. Mahalle olarak bu kez Çerdiğin Mahallesindeydi. Başkan Yazgı, “Başkan Mahallemizde” ekibi ile kısa sürede 48 Mahallenin yarısını tamamlamış oldu.

Yazgı, her zaman olduğu gibi Sabah saat 08.00 de tüm ekipleri bir araya toplayıp Çerdiğin  Mahallesinde yapılacak çalışmalar öncesi gerekli talimatları verdi.

Başkan Yazgı’nın talimatıyla harekete geçen belediye ekipleri, Çerdiğin Mahallesinin dört bir yanına dağılarak cadde sokak ve parklarda temizlik çalışmasının yanı sıra asfalt ve kaldırım çalışmaları da gerçekleştirdi. Rögar kapakları değiştirildi. Kanalizasyon çalışması yapıldı. Parklar ve oyun alanları bakıma alındı. Trafik işaret levhaları ve yol çizgilerini yeniledi. Belediyenin Sosyal İşler Müdürlüğü evleri, Zabıta Müdürlüğü ekipleri ise Çerdiğin Mahallesinde bulunan esnafları ziyaret etti.Belediyeye ait bir çok birim elemanları gün boyunca mahallede çalışma yaptı.

Başkan Yazgı, Çerdiğin Mahallesi Muhtarı İbrahim Köse ve Başkan Yardımcıları, belediye meclis üyeleriyle birlikte Çerdiğin Mahallesinde bulunan eğitim kurumlarından Ana Kucağı Anaokulu ve Cumhuriyet İlkokulunu ziyaret ederek çocuklarla bir araya geldi. Çocuklara daha iyi eğitim hizmeti verebilmeleri için öğretmenlerin istek ve önerilerini dinleyip istişarelerde bulundu.

Başkan Yazgı, beraberinde meclis üyeleri ve başkan yardımcılarıyla ile birlikte sağlık kurumlarını ziyaret etti. Başkan ve beraberindekiler ilk olarak İl Sağlık Müdürlüğüne ziyarette bulunarak İl Sağlık Müdürü Dr. Cengizhan Kılıçaslan ve personelleriyle hasbihal etti.

Daha sonra sırasıyla Mesude Perek Sağlık ocağı, Özel Başak Çocuk Hastalıklar Merkezi ve Özel Medişifa Tıp Merkezinde Hastane yönetimiyle istişarelerde bulunarak, tedavi görmekte olan hastalara acil şifalar diledi.

Başkan Yazgı ve beraberindekiler Mepaş ve Medaş Elektrik Dağıtım Merkezine ziyarette bulunarak görev yapan yetkililer ve vatandaşlarla hasbihal etti. Başkan Yazgı, Medaş İşletme sorumlusu Şuheda Yanar ve personellere misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.

Başkan Yazgı, ziyaretler kapsamında Çerdiğin Mahallesinde faaliyet gösteren Aksaray Mimarlar Odasını da ziyaret ederek Oda Başkanı ve mimarlarla hasbihal etti.

Başkan Yazgı, Çerdiğin Mahallesinde de bulunan Hacı Musa Camiinde kılınan ikindi namazı sonrası camii cemaati ile bir araya gelerek, istek ve önerilerini dinledi. Ardından da ev ziyaretleri gerçekleştirdi. Başkan Yazgı, ilk olarak Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünün Huzurlu Yaşam Aracı ile evde sağlık ve sosyal ihtiyaçlarının karşılandığı Ayşe Saraçoğlu’nu evinde ziyaret ederek bol bol hayır dualarını aldı.

Başkan, ev ziyaretleri kapsamında Çerdiğin Mahallesinde ikamet eden Osman Ay amcayı ve ailesini ziyaret etti. Hayır, dualarını aldı. Başkan, ziyaretler kapsamında Mahalle Muhtarı İbrahim Köse'yi de ziyaret ederek mahalle hakkında istişarelerde bulundu.

Mahalle Muhtarı İbrahim Köse  Başkan Yazgı’nın Çerdiğin Mahallesine çok önemli hizmetler yaptığını belirterek, mahallenin ve vatandaşların sorunlarını yerinde çözüme kavuşturduğu için Başkan Yazgı ve ekibine tüm Mahalle sakinleri adına Teşekkür etti.

Yazgı ve beraberindekiler son olarak Çerdiğin Mahallesinde faaliyet gösteren esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek, istek ve önerilerini dinledi.

“Başkan Mahallemizde” ekibi ile 24. Mahalle olarak Çerdiğin’de gün boyu halkla ve esnaflarla iç içe olan Başkan Yazgı “Programımız kapsamında ekiplerimizle birlikte Çerdiğin Mahallemizi karış karış dolaşıp, halkımızla kucaklaştık. Bizi evlerinde ve iş yerlerinde misafir eden mahalle sakinlerimize teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

 

Bu haber toplam 2547 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.