Yazgı, her zaman kendi değerlerimize sahip çıkacağız

Yazgı, her zaman kendi değerlerimize sahip çıkacağız

Geçtiğimiz hafta sonu Aksaray'da yapılan Bölgesel Kros Ligi 3. Kademe yarışmaları kapsamında 68 Aksaray Belediye Spor Atletizm Takımı, Küçük Kızlar kategorisinde takım olarak birinci oldu

Sporcularımız Büşra Kargın, Gülçin Diker, Esra İçli, Kısmet Diker ve Antrenör Kadir Yön ile Yönetici Nedim Deniz de bu başarıdan duydukları sevinci paylaşmak üzere Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı ziyaret etti.

68 Aksaray Belediye Spor ekibini makamında kabul eden Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, tüm ekibi göstermiş oldukları performanstan dolayı kutlayarak, başarılarının devamını beklediğini söyledi.

Kendi değerlerimiz olan kızlarımız şeklinde nitelendirdiği sporcuları ve teknik ekibi tebrik eden Başkan Yazgı, faaliyet gösterilen her tür sportif alanda, başarılı olan her sporcuya sahip çıkılacağını içeren bir vaatleri olduğunu dile getirdi. Bu bağlamda gerçekleştirilen ev ziyaretleri sırasında tanıştığı sporcuların belediye bünyesine alınmasını sağlayan Başkan Yazgı, teknik ekibin de gayretleriyle önemli bir başarı kazanıldığını söyledi. Belediye ekibinin hakikaten kuvvetli bir yapıda olduğunu ve bu sayede birincilik gibi çok önemli bir başarının elde edildiğini vurgulayan Başkan Yazgı ayrıca, sporculara teşekkürlerini iletti.

Atletizm Antrenörü Kadir Yön ise konuya ilişkin konuşmasında Kros Kız Takımı’nın ilk kez katıldığı Kulüplerarası Bölgesel Kros Ligi’nde Akdeniz Bölgesi gurubunda bulunduğunu ifade ederek grupta 8 takımın yer aldığını ve geçen yılın grup birincisi Hatay Büyükşehir Belediye Spor takımının da rakipleri arasında bulunduğunu söyledi. Gruptaki tüm takımların köklü ve deneyimli idareci ve ekiplerden oluştuğunu da belirten Antrenör Yön, 68 Aksaray Belediye Spor Atletizm Takımı’nın 12 Ekim Pazar günü Adana’da yapılan ilk müsabakasına çıkarak 17 puanla burada grup birincisi olduğunu dile getirdi. 26 Ekim Pazar günü de Mersin’de gerçekleştirilen 2. Etap Kros yarışmasında 18 puanla grup ikincisi olduğu bilgisini veren Yön, 16 Kasım Pazar günü Aksaray’da yapılan 3. Etap yarışında takımın yine çok iyi bir performans gösterdiğini ve 12 puanla grup birincisi olarak yarışı tamamladığını ifade etti. Ayrıca Akdeniz Grubu’ndan birincilikle çıkan ve 30 Kasım’da Aydın Kuşadası’nda gerçekleştirilecek olan Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazanan takımı kutladığını belirten Yön, burada da başarılı olmak istediklerini ve Milli Takım’a en azından bir sporcumuzu göndermek suretiyle Aksaray’da bir ilki gerçekleştirme ümidinde olduğunu kaydetti.

Bu haber toplam 1419 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.