Yazgı ve Milletvekili Adaylarından Adliye Sarayına Ziyaret

Yazgı ve Milletvekili Adaylarından Adliye Sarayına Ziyaret

Ak Parti Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Milletvekili adayı Hüseyin Hüyük, Ak Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay ve Gençlik Kolları Başkanı Abdulsamet Kılıç adliye sarayını ziyaret etti...

Heyet, Cumhuriyet Başsavcı Ramazan Akın, Adalet Komisyon Başkanı Hasan Ay ve İdare Mahkeme Başkanı Osman Erkan ile görüş alışverişinde bulundu.

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Milletvekili İlknur İnceöz, Milletvekili adayı Hüseyin Hüyük, Ak Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay ve Gençlik Kolları Başkanı Abdulsamet Kılıç ile birlikte Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Akın’ı ve Adalet Komisyon Başkanı Hasan Ay’ı ziyaret etti. Ziyaretin her kamu kurum ve sivil toplum örgütlerine yönelik olduğunu belirten Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Belediyeciliğin yerel bazda hizmet yürüttüğünü Milletvekilinin ise hem yerel hem de genel anlamda hizmetlerde bulunduğunu açıkladı. Milletvekili İlknur İnceöz, son 13 yılda ülkemizde yaşanan gelişmelere bakıldığında Türkiye’nin nereden nereye geldiğini çok daha kolay fark edildiğini bildirildi. Heyeti Başsavcılık makamında kabul eden Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Akın’ı ve Adalet Komisyon Başkanı Hasan Ay ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdiler ve 7 Haziran Seçimlerinin hayırlı uğurlu olmasını dilediler.

Yazgı, Milletvekili İnceöz, Milletvekili adayı Hüseyin Hüyük ve beraberindeki heyet İdare Mahkeme Başkanı Osman Erkan’ı ziyaret etti. 

haberfark.net

Bu haber toplam 1359 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.