Yeşil Bir Aksaray İçin 80 Bin Fidan Toprakla Buluşacak

Yeşil Bir Aksaray İçin 80 Bin Fidan Toprakla Buluşacak

Aksaray belediyesi Kılıçaslan tepesinde 31 Mart Salı günü saat 13.00’de ağaç dikme şenliği düzenliyor. ‘Yeniden yeşil Aksaray’ sloganıyla başlatılan ve toplamda 80 bin fidanı toprakla buluşturmayı hed...

Aksaray belediyesi Kılıçaslan tepesinde 31 Mart Salı günü saat 13.00’de ağaç dikme şenliği düzenliyor. ‘Yeniden yeşil Aksaray’ sloganıyla başlatılan ve toplamda 80 bin fidanı toprakla buluşturmayı hedefleyen projede ilk etapta, Salı günü 10 bin fidanın dikimi gerçekleştirilecek.

Yeşil bir Kılıçaslan tepesinin Aksaray belediyesinin önemli projelerinden biri olduğunu belirten Başkan Yazgı, “Söz verdiğimiz gibi Kılıçaslan tepesinde yemyeşil ağaçlarla büyük bir orman oluşturmak için ilk etapta 10 bin, toplamda ise 80 bin fidanı toprakla buluşturuyoruz. Bu etkinlikle gelecek kuşaklara temiz ve yeşil bir dünya bırakmanın, hepimizin insanlık borcu ve sorumluluğu olduğunu bir kez daha hatırlıyoruz. Daha yaşanabilir, daha yeşil bir Aksaray için bütün vatandaşlarımızı ağaç dikme şenliğine davet ediyorum” dedi.

Aksaray belediyesi, ağaç dikmek isteyen vatandaşlar için Salı günü saat 12.00’da belediye önünden Kılıçaslan tepesine otobüs kaldırıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1496 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.