Yoldan Çıkan Araçları Belediye Ekipleri Kurtardı

Yoldan Çıkan Araçları Belediye Ekipleri Kurtardı

Konya’nın Beyşehir ilçesinde buzlanma nedeniyle kayarak yoldan çıkan araçların imdadına Beyşehir Belediyesi ekipleri yetişiyor.Beyşehir’de hafta sonu etkili olan kar yağışının ardından ilçe merkezini...

Konya’nın Beyşehir ilçesinde buzlanma nedeniyle kayarak yoldan çıkan araçların imdadına Beyşehir Belediyesi ekipleri yetişiyor.

Beyşehir’de hafta sonu etkili olan kar yağışının ardından ilçe merkezini dış mahallelere bağlayan bazı kesimlerde buzlanma ve tipi sebebiyle yollarına devam edemeyerek zor onlar yaşayan araç sürücülerinin yardımına Beyşehir Belediyesi ekipleri koştu. Sarıköy Emen Mahalleleri arasındaki yol üzerinde eğimli bir kesimde yaşanan buzlanma nedeniyle yoldan çıkan içerisinde aile fertlerinin olduğu yardım bekleyen kamyonetin kurtarılması için belediye ekipleri de seferber oldu. Jandarmadan gelen konuyla ilgili ihbar üzerine harekete geçen belediye ekipleri, tipi nedeniyle zor durumda kalan sürücü ve aile fertlerine yardım edebilmek için bölgeye hareket etti.

Çevredeki yerleşim birimlerinden gelen traktörlerin de destek verdiği yardım çalışmalarında Belediye ekipleri buzlanan kesimde tuzlama çalışması yaptı. Adrese KOSKİ bünyesindeki bir iş makinesi de yönlendirilirken, araç uzun uğraşların ardından traktörlerin de verdiği destekle mahsur kaldığı yerden çıkarılarak yoluna devam edebildi.

Bu haber toplam 750 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Konya