Yüksecikspor ve Celilspor Yarı Final de!

Yüksecikspor ve Celilspor Yarı Final de!

Yüksecik 3-2 Karakol, Celil 3-0 Çulfa

Köyler ve yaylalar arası futbol turnuvasın da yarı finale çıkan 2 takım belli oldu. Yarı finale yükselen Yüksecikspor ve Celilspor oldu.

Çeyrek final maçların ilk maçı Yüksecikspor ile Karakolspor arasında oynandı. İlk yarısı Yüksecikspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. 2. Yarı farkı açan Yüksecikspor, Karakolspor önün de 2 gol daha bularak farkı 3-0 yaptı. Bu skordan sonra rahatlayan Yüksecikspor kalesinde 2 gol birden görerek skor 3-2 oldu. Kalan dakikalarda başka gol olmazken Yüksecikspor 3-2 galip gelerek yarı finale yükselen ilk takım oldu. Yüksecikspor'un golleri; Dursun İlgin 2, Fehmi Belgemen'den geldi.

Yarı finale yükselecek diğer takımın belirleneceği maçta Celilspor ile Çulfaspor karşılaştı. İlk yarısı 0-0 eşitlikle son bulurken, 2. Yarı celilspor daha üstün oynayarak aradığı golü burdu skoru 1-0 yaptı. İlerleyen dakikalarda oyndan düşen çulfaspor, 2 gol daha yerken skor 3-0 oldu. Kalan dakikalarda başka gol olmazken Celilspor 3-0 galip gelerek yarı finale yükselen diğer takım oldu.

Celilspor'un golleri, Yusuf Çaymaz, Gökhan Tüzün ve Hacı Özkan'dan geldi.

Kalan Çeyrek Final Maçları 8 Nisan Çarşamba günü oynanacak:

Saat 10.30 Kaputaş – Kökez

Saat 12.30 Bozcamahmut – Mezgitli

Bu haber toplam 2583 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.