Zavlak'tan Alçay'a "yatırım" cevabı

Zavlak'tan Alçay'a "yatırım" cevabı

MHP Eskil Belediye Başkan Adayı Mustafa Zavlak'ın yaptığı açıklama şu şekilde:

Değerli hemşehrilerim; geçtiğimiz gün, gece geç vakitlerde Eskil Belediye Başkanı Niyazi Alçay, bir gazetenin canlı yayınında ilçe başkanlığımız dönemimizde gelen projeler hakkındaki beyanatım hakkında, halkı yanıltıcı bazı ifadeler kullanmıştır.
Öncelikle şunu ifade etmek isterim ki, bu hizmetlerin benim dönemimde, teşkilatımız tarafından getirildiğini defalarca ifade etmeme rağmen; daha önce hiç itiraz gelmeyip, bu yerel seçim döneminde bu tarz bir açıklamanın yapılması zamansal anlamda çok manidardır.
Saygıdeğer Eskil halkı, ilçe başkanlığımız döneminde bu hizmetlerin tarafımızca getirildiğine bizzat şahit olmuş ve bu sayede “Mustafa Zavlak” ismi Eskil’de hizmetle birlikte anılır hale gelmiştir. Detaylı açıklamayı, tekrar bir canlı yayına katılarak vereceğiz. Bu konuda bütün halkımız müsterih olsun.
Ben şimdilik, sadece şunu ifade etme mecburiyeti hissettim; bizler, ortamı gerip, siyaseti kavga gürültü, sahnesi haline getirmeye çalışanların oyununa gelmeden; halkımızın bizden beklentisi üzerine, ılımlı ve kucaklayıcı bir siyaset anlayışı gütmeye devam edeceğiz.
Saygılarımla

ilgili haberler için tıklayınız...

Alçay'dan Zavlak'a tepki

Zavlak Eskil'e 14.5 Trilyonluk Yatırım Kazandırdım

Bu haber toplam 5861 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
64 Yorum