Ziya Altunyaldız Karapınar’da Destek İstedi

Ziya Altunyaldız Karapınar’da Destek İstedi

AK Parti Konya Milletvekili Adayı Ziya Altunyaldız, Karapınar ilçesinde kurum ziyaretlerinde bulundu.Milletvekili Ziya Altunyaldız’a Karapınar ziyaretlerinde AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyesi Ali...

AK Parti Konya Milletvekili Adayı Ziya Altunyaldız, Karapınar ilçesinde kurum ziyaretlerinde bulundu.

Milletvekili Ziya Altunyaldız’a Karapınar ziyaretlerinde AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyesi Ali Rıza Akköylü, Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka, AK Parti İlçe Başkanı Nadi Tartan ve partililer eşlik etti. Altunyaldız, Karapınar Belediyesi’nde yapılan istişarenin ardından Kaymakam Ramazan Yıldırım ve kamu kurumlarını ziyaret etti.

“KARAPINAR KARDEŞLİK HUKUKUNU TESİS ETMİŞ”

Ziyaretler esnasında bir açıklama yapan Milletvekili Adayı Ziya Altunyaldız, “Karapınar şu an heyecanlı. Çünkü hem tespit edilen kömür yataklarıyla ilgili önümüzdeki dönemde kurulması düşünülen termik santral hem de güneş enerjisinin çok önemli bir merkezi olması itibariyle enerji ihtisas bölgesi kurulması ile ilgili çalışmaları dinledik. Resmi kurumlarımızı, okullarımızı ziyaret ettik. Karapınar’da sivil toplum kuruluşları, belediyesi, kaymakamlığı ve AK Parti İlçe Teşkilatımızı çok büyük bir uyum içerisinde gördük. Halkımızla bütünleştiklerini gördük. Gerçekten Karapınar kardeşlik hukukunu tesis etmiş. Bu anlamda şehrin geleceğine sahip projeleri dair uyum içerisinde çalışıyorlar. Onlarla, önümüzdeki dönemde inşallah bu projeler ile ilgili Karapınar’da birlikte çalışmayı ve Karapınar’ın projelerini birlikte yönetmeyi konuştuk ve projelendirdik. Önümüzdeki dönem için Karapınar halkı 7 Haziran’a kilitlenmiş durumda. Ülkemiz için hayırlı bir seçim olacak ve partimizin iktidarı inşallah hizmet etme maratonuna devam edecek” dedi.

Bu haber toplam 1038 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Konya