10 parmağında 10 marifet: Depremleri tahmin ediyor! Kayıp çocukların yerini buluyor!

10 parmağında 10 marifet: Depremleri tahmin ediyor! Kayıp çocukların yerini buluyor!

10 parmağında 10 marifet: Depremleri tahmin ediyor! Kayıp çocukların yerini buluyor!

Kendini “Deprem Tahmincisi” diye tanıtan Kadir K. isimli şahıs şehrin birçok yerindeki direklere ve bilboardlara ilan bile astı. İlanda sosyal hesabının da adresini veren Kadir K., enerji alarak tahmini yaptığını öne sürüyor. Deprem uzmanı profesörlerin bile deprem konusunda net konuşamadığı bir ortamda Kadir K. isimli şahıs oluşacak depremleri önceden bildiğini söylüyor. Kadir K. sadece Türkiye'deki depremleri değil Güney Amerika ülkeleri, Güneydoğu Asya ülkeleri, Rusya gibi ülkelerde oluşabilecek depremleri de tahmin ettiğini kaydediyor.

KAYIP ÇOCUKLARIN YERİNİ BULUYORMUŞ!

Sosyal medya hesaplarında deprem algıları ve doğal afetler üzerinde çalışmalar yaptığını söyleyen ve kendini de deprem tahmincisi olarak tanıtan Kadir K. isimli bir vatandaş imgeler gördüğünü hatta maden kazalarını bile öngördüğünü paylaşımlarıyla dile getirdi. Kadir K., çevresindekilerin kendisi için “Cinayete kurban gidenlerin yerini bile nokta atışıyla buluyor” dediklerini bile paylaşımlarıyla ifade etti.

MİT BİLE KENDİSİNDEN YARDIM İSTEMİŞ!

Kendisinin kaçak FETÖ'cülerin bulunması için MİT'ten arandığını da paylaşımlarıyla iddia eden Kadir K. Konya'da ciddi hava olaylarının olacağını da söyledi. Vakti olsa tüm dünyadaki hava olaylarını yazabilecek gücünün olduğunu kaydeden Kadir K., terör saldırıları hazırlığını bile bildiğini söylüyor. Çoğu vatandaş da sosyal medya üzerinden Kadir K.'ya deprem tahminlerini soruyor. Yapay zeka ile tıpta çığır açacak teorilerinin olduğunu da iddia eden Kadir K., teorilerinin uygulanması durumunda ilaçla tedavinin tamamıyla ortadan kalkacağını söylüyor.

mit-002.png

whatsapp-image-2020-09-29-at-13-10-13-1.jpeg

 

whatsapp-image-2020-09-29-at-13-10-13.jpeg

 

whatsapp-image-2020-09-29-at-13-10-14-1.jpeg

Merhabahaber.com  haberfark.net

Bu haber toplam 9895 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
26 Yorum
Konya