2021 “3” puanla başlasın

2021 “3” puanla başlasın

İttifak Holding Konyaspor 2021 yılının ilk maçına yarın Hatayspor deplasmanında çıkacak.

Antakya Atatürk Stadı'nda oynanacak mücadele saat 19.00'da başlayacak. Yeşil-beyazlı ekip bu maçı kazanarak  2021'e galibiyetle başlamak istiyor.

Futbolda Süper Lig'de 16. hafta maçları bugün oynanacak karşılaşmalar ile başlayacak. İ.H. Konyaspor 2021 yılının ilk maçına yarın Hatayspor deplasmanında çıkacak.  Antakya Atatürk Stadı'nda oynanacak mücadele saat 19.00'da başlayacak. Karşılaşmayı Alper ulusoy yönetecek. Ulusoy’un yardımcılıklarını Mehmet Kısal veİbrahim Bozbey yapacak.Direnç Tonusluoğlu ise müsabakanın dördüncü hakemi olacak. 

Süper Ligde 20. sezonunu geçiren İ.H. Konyaspor 2021 yılının ilk maçına Hatayspor deplasmanında çıkacak. 2020 yılını kabuslarla geçiren yeşil-beyazlı ekip yeni yıla galibiyetle başlamanın planlarını yapıyor. Ligde şuana kadar oynadığı 14 maçta 19 puan toplayan Anadolu Kartalı sıralamada 10. basamakta yer alıyor.  

CİKALLESHİ, KRAVETS VE MİLOSEVİC KADRODA 

Sakatlıklarbaşı dertte olan Konyaspor Hataysapr karşısına da birçok oyuncusundan yoksun çıkacak. Ömer Ali, Miya, Alper, Eduok, sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almazken son maçta sakatlanan Adil Demirbağ da maç kadrosunda yer almayan bir diğer isim oldu. Yeşil-beyazlı ekibi birz olsun sevindiren haber ise Sokol Cikalleshi, Artem Kravets ve Deni Milosevic’in maç kadrosunda yer alması oldu. Bu oyuncular İsmail Kartal’ın görev vermesi halinde oyunun belli bölümlerinde değerlendirilecek. Konyaspor’un Hatayspor karşılaşmasına Sehiç, Skubic, Uğur, Ahmet Çalık, Abdülkerim Jevtovic, Oğuz Kağan, Amir, Guilerhme, Shengelia  ve Erdon 11’ile çıkması bekleniyor.  Konyaspor'da Hatayspor maçı öncesi bir  oyuncu ceza sınırında yer alıyor. Yeşil-beyazlı ekipte 26 yaşındaki stoper Ahmet Çalık’ın 3 sarı kartı bulunuyor. 

RAKİP HATAYSPOR FORMDA 

Ligin yeni ekibi Hatayspor ilk sezonunda başarılı bir performans ortaya koyuyor.  Ligde oynadığı 14 maçta 7 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet alan bordo-beyazlılar, 24 puanla 6. sırada bulunuyor.Geçen hafta deplasmanda Fraport TAV Antalyaspor'u 6-0 yenen bordo-beyazlılar, sahasında da 3 puan alan taraf olmak istiyor.

Hatayspor'da kırmızı kart cezalısı Gökhan Karadeniz maçta forma giyemeyecek.

KONYASPOR TEK GALİBİYET ALDI  

Konyaspor bugün Süper Ligde karşılaşacağı rakibi Hatayspor deplasmanında sadece bir galibiyet alabildi.

Yeşil-beyazlı ekip rakibine deplasmanda konuk olduğu 11 maçta 7 yenilgi 3 beraberlik alırken tek galibiyetini ise 1.Ligde  oynadığı 2001 yılında 2-0’lık skorla aldı. 

ALPER ULUSOY İLE TEK YENİLGİ ALDI 

Süper Ligin 16. haftasında Cumartesi günü deplasmanda Hataysporla karşılaşacak Konyasporiun maçını hakem Alper Ulusoy yönetecek. Tecrübeli hakem, yeşil beyazlıların maçında 12. kez düdük çalacak. Bu zamana kadar 11 kez Alper Ulusoy'un yönettiği maça çıkan Konyaspor, bu süreçte 6 galibiyet 4 beraberlik alırken yalnızca 1 mücadelede sahadan yenik ayrıldı. Ulusoy söz konusu maçlarda Konyasporlu futbolculara 32 kez sarı kar gösterirken 1 kez de ikinci sarıdan kırmızı kart gösterdi. Ulusoy, 11 maçlık süreçte Konyaspor lehine 2 kez penaltı kararı verdi. haberfark.net

Bu haber toplam 1652 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.