75. Yıl Lisesinin Projesi Birinci Oldu

75. Yıl Lisesinin Projesi Birinci Oldu
TÜBİTAK-BİDEB tarafından düzenlenen "Ortaöğretim Öğrencileri Arası Araştırma Projeleri Yarışması" İçanadolu Bölgesi (Aksaray, Kayseri, Kırşehir, Yozgat, Niğde, Nevşehir, Sivas) sergisine ,Eskil 75.yıl lisesi "Coğrafya" dalında katıldı.

Hilmi YOL

Coğrafya dalındaki "TUZ GÖLÜNÜ KÜRESEL ISINMA DEĞİL, BİLİNÇSİZ İNSANLAR BİTİRECEK" adlı proje Kayseri'de birinci olarak Ankara'da yapılacak olan finallere katılmaya hak kazandı.

Beden Eğitimi Öğretmeni Mihman ALTINTOP yönetiminde Bayram KIRKIL  ve Ayşe ARIK adlı öğrencilerin hazırladığı proje 8 dalda toplam 497 proje arasında ilk 98 sergilenmeye değer proje içerisine girmiş ve Sergilenen projeler arasında jürilerin değerlendirmeleri sonucu KAYSERİ Bölgesi 1.’si olarak Ankara Final Yarışması’na katılmaya hak kazanmıştır.

Proje mimarı öğrenciler Bayram KIRKIL ve Ayşe ARIK "proje üzerinde günlerce çalıştık ve emeğimizin karşılığını aldık. Okulumuz adına böyle bir başarıya imza atmaktan son derece mutluyuz. Çalışmalarımızda bize desteklerini esirgemeyen başta okul idaresi olmak üzere okulumuz  öğretmenlerine çok teşekkür ederiz. İnşallah Ankara’da yapılacak yarışmada da başarı ile dönmek için çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz.’ dediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum