Simit Teknesi Bozcamahmut'ta hizmette

Konya-Aksaray karayolu 90'ıncı kilometrede yer alan Kelikler Petrol'de hizmete giren Simit Teknesi'nin açılış programına yoğun bir katılım gerçekleşti.

Programa, Aksaray Ticaret Odası Başkanı Cüneyt Göktaş, Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, Eskil Belediyesi Başkanı Vekili Mustafa Sanlav, Kanal 68 İmtiyaz sahibi Fatih Batı, Aksaray Damızlık Birliği Başkanı Bekir Kayan, Aksaray Damızlık Koyun-Keçi Birliği Başkanı Mahmut Aktürk,  MÜSİAD Aksaray İl Başkanı Tamer Yalvaç, Eskil Süt Üreticiler Birlik Başkanı Necip Çeçen Anadolu Gençlik Derneği Eskil Şube Başkanı Mahmut Özgiray, siyasi partilerin ilçe başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Simit Teknesi'nin hem çevre yayla ve köylerde yaşayan hem de Aksaray-Konya yolunda seyahat eden vatandaşlar için önemli bir işletme olacağını kaydeden Firma Sahibi Alaattin Kelik, "Simit Teknesi Aksaray'ımızın firması ve kaliteli üretim gerçekleştiriyor. Bize de bu noktada dönüş oldukça önemli. Bölgemizde önemli bir eksikliği giderdik. Bugün de burada açılışımıza teşrif eden, çiçek gönderen, sosyal medyadan iyi dileklerini ileten, arayan-soran herkese sonsuz teşekkür ederim." diye konuştu.

Hamit Özkök, Fatih Batı ve Alaattin Kelik'in yaptığı konuşmaların ardından Simit Teknesi dualarla açılırken, misafirlere geleneksel Konya Düğün Pilavı ikram edildi.  haberfark.net

Bu haber toplam 4476 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum