Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Özer ve hakimlerden Başkan Akkaya’ya veda ziyareti

Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Özer ve hakimlerden Başkan Akkaya’ya veda ziyareti

Konya'nın Akşehir ilçesi Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Beytullah Özer ve beraberindeki hakimler, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya'ya veda ziyaretinde...

Konya'nın Akşehir ilçesi Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Beytullah Özer ve beraberindeki hakimler, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya'ya veda ziyaretinde bulundu.

Hakimler ve Savcılar Kurulu Birinci Dairesinin 09/05/2017 tarihli ve 678 Sayılı Adli Yargı Kararnamesi gereğince Akşehir'den başka yerlere atanan Akşehir Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Beytullah Özer, Akşehir Asli Ceza Hakimi Fatih Güzel ile İnfaz Hakimi Eyyüp Güler Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya'yı makamında ziyaret ederek veda etti. Ziyarete Akşehir Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez'de eşlik etti.

Yapılan ziyaret için teşekkür eden Başkan Akkaya, Akşehir'deki çalışma dönemlerindeki hizmetleri için Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Beytullah Özer, Asli Ceza Hakimi Fatih Güzel ile İnfaz Hakimi Eyyüp Güler'e teşekkür ederek yeni görev yerlerinde üstün başarılar temennisinde bulundu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1498 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Konya