AK Partili Heyet'ten Eskil köy ve yaylalarına ziyaret

AK Partili Heyet'ten Eskil köy ve yaylalarına ziyaret

AK Partili Heyet'ten Eskil köy ve yaylalarına ziyaret

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy ile Milletvekili Cengiz Aydoğdu beraberinde  Aksaray İl Genel Meclisi Mehmet Tüzün, Eskil Belediye Başkanı Necati Belgemen, yönetim kurulu üyeleri, Eskil İlçe Başkanı Ali Mutlu ile sorunları kaynağında tespit etmek ve kısa sürede çözüme kavuşturmak için Güneşli, Karakol Mahallesi, Başaran, Köşk Yaylası, Bozcamahmut ve Eşmekaya bölgelerini gezerek muhtar ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Ziyaretlerde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın selamını ileten AK heyet, vatandaşlar tarafından teveccühle karşılandı. Vatandaşlar ise köylerini ziyaret eden, kendilerini dinleyerek sorunların çözümü için gayret gösteren AK heyete teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdiler. 

AK Parti Aksaray  İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Devletimiz ve hükümetimiz köylerimize ve vatandaşlarımıza imkanlar çerçevesinde her türlü hizmeti getirme gayretindedir. Bizler de bu hizmetlerin ulaşması konusunda vatandaşlarımızın ihtiyaçları konusunda yakından ilgilenmeye devam ediyoruz ve etmeye devam edeceğiz. Ziyaretlerimizde görüyoruz ki hamdolsun hizmetin ulaşmadığı köyümüz yok. İl Genel Meclis Başkanımız ve üyelerimiz, sahayı iyi analiz edip her yere hizmet götürme çabası içinde çalışmaya devam ediyorlar. Rutin bir şekilde köylerimizi ziyaret edip yapılan çalışmaları yerinde inceliyor ve zaman içinde oluşan sorunları da tespit ediyoruz. Bu tespitleri ilgili kurumlara iletip sorunun çözülmesini sağlıyoruz” dedi.

Seçimden seçime sahada olmadıklarını vurgulayan Altınsoy, köy ziyaretlerine ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi. 

Bu haber toplam 1746 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum