Akören MYO’da Mezuniyet Coşkusu

Akören MYO’da Mezuniyet Coşkusu

Selçuk Üniversitesi Akören Ali Rıza Ercan Meslek Yüksekokulu 2009-2010 eğitim öğretim yılı mezuniyet töreni okul bahçesinde gerçekleştirildi.

 

 

 Törende konuşan Rektör Prof. Dr. Süleyman Okudan, “Hedefler büyük olursa, başarı da büyük olur. Biz ellerimizi ve yüreklerimizi birleştirerek büyüdük.” dedi.

 

 Törene Akören Kaymakamı Ahmet Demirci, Rektör Prof. Dr. Süleyman Okudan, Akören Belediye Başkanı Tahir Dinç, Okul Müdürü Doç. Dr. Ali Alagöz, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetim Bölümü Öğretim Üyesi ve Dış İlişkilerden Sorumlu Rektör Danışmanı Doç. Dr. Önder Kutlu, Meram Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hamdi Arbağ, öğretim üyeleri,  öğrenciler ve aileleri katıldı.

 

SELÇUK ÜNİVERSİTES ARTIK KENDİNE GÜVENİYOR

 

           Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Okudan, törende yaptığı konuşmada göreve geldikleri günden bu yana değişip, değiştirdiklerini belirterek, “Sadece yapısal değil, dikey anlamda da büyüdük. Öğretim üyelerimiz ve öğrencilerimiz artık kendine güveniyor.  Hedefler büyük olursa, başarı da büyük olur. Siz sevgili öğrencilerim hedefleriniz büyük olsun. Eller, yürekler ve inançlar birleşirse başarıyı yakalarız. Biz ellerimizi ve yüreklerimizi birleştirerek başarıyı yakaladık.” dedi.

 

           Atatürk’ün ‘Vatanını en çok seven işini en iyi yapandır’ sözünü kendilerine ilke edindiklerini belirten Okudan, mezun öğrencilere de seslenerek, “Selçuk Üniversitesi’nin Rektörü olmaktan gurur duyuyorum. Siz de bu üniversitenin öğretim üyesi ve öğrencisi olduğunuz için gurur duyun. Yolunuz ve bahtınız açık olsun. Burada özellikle öğrencilerime kucak açan ilçe halkını ve onlara sahip çıkan öğretim üyelerime da sonsuz teşekkür ediyorum.” dedi.

  

           “DONANIMLI ÖĞRENCİLER YETİŞTİRDİK”

     

            Akören Ali Rıza Ercan Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ali Alagöz ise yoğun geçen bir dönemin ardından alanına ilişkin bilgi ve deneyimlerle donanmış, çağdaş, katılımcı ve paylaşımcı, Atatürk ilkelerine bağlı gençleri mezun etmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

 

           Konuşmaların ardından Bilgisayar Teknolojileri ve Programlama, Endüstriyel Elektronik, Muhasebe ve İşletme Programları’ndan mezun olan yaklaşık 400 öğrenci  diplomalarını protokol üyelerinden  aldı. Rektör Okudan, dereceye giren öğrencilere teşekkür belgesi verdi. Keplerini havaya fırlatan öğrenciler sevinçlerini arkadaşları ve aileleri ile paylaştı.

Bu haber toplam 2562 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Eğitim