Aksaray Belediyesi güvenli ulaşım için çalışıyor

Aksaray Belediyesi güvenli ulaşım için çalışıyor

Aksaray Belediyesi'nin Sanayi Kavşağında ve Ebulfeyz Elçibey Caddesinde bulunan kavşaklarda ve yollarda gerçekleştirdiği düzenleme çalışmaları ile trafik daha akıcı hale geldi.

Aksaray Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde araç ve yaya trafiğine daha güvenli bir ulaşım imkânı sunmak amacı ile Sanayi Kavşağında ve Ebulfeyz Elçibey caddesinde çalışma başlatmıştı.

Şehit Mehmet Ali Demir Caddesi güzergahındaki yolun kavşağa yakın bir noktada bölünmesi ve ışıklandırılması ile Şehit Mehmet Ali Demir Caddesinin, Ebulfeyz Elçibey Caddesinin ve Şehit Yalçın Sevindi Caddesinin bağlantı noktasında bulanan kavşakta trafik daha akıcı hale geldi.

Ayrıca yoğun olarak kullanılan Sanayi kavşağının, Büyük Bölcek Caddesinin ve Cumhuriyet Bulvarının bağlantısı noktasındaki yer alan yolda yapılan genişletme çalışması ile bölgede trafik yoğunluğu azaltılmış oldu.

Belediye Başkanı Evren Dinçer’in talimatları ile yapılan düzenleme neticesinde yayalara ve sürücülere daha güvenli ve akıcı bir trafik imkânı sunuldu. Vatandaşlar Belediye Başkanı Evren Dinçer’e ve Aksaray Belediyesi yetkililerine yapılan çalışma için teşekkür ettiler.

thumbnail_dsc_0216.jpgthumbnail_dsc_9458.jpg

Bu haber toplam 1845 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.