Aksaray Şehitliği'nde tören düzenlendi

Aksaray Şehitliği'nde tören düzenlendi

Aksaray Şehitliği'nde düzenlenen törende de Vali Ali Mantı, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve Şehit Aileleri Derneği tarafından Şehitlik Anıtı'na çelenk sunuldu.

Şehitlikte düzenlenen törene Vali Ali Mantı'nın yanı sıra, AK Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, İYİ Parti Aksaray Milletvekili Ayhan Erel, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Cansever, Emniyet Müdürü Ali Karabağ, Jandarma Komutanı Albay Fuat Anık, kurum amirleri, şehit yakınları, gaziler, siyasi parti temsilcileri ile öğrenciler katıldı.

Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nın okundu. Şehitler anıtına karanfil bırakıldı.Öğrencilerin şiir okuduğu törende şehitler için saygı atışı yapıldı. Şehitlik defterini imzalayan Vali Ali Mantı, vatan ve millet için canını veren şehitlere rahmet dileyerek, "Bu vatan için şehit olandan ve bu vatan için çalışan herkesten Allah razı olsun." dedi.

Tören, şehit mezarlarına karanfil bırakılması, İl Müftüsü Cemaleddin Bal'ın duası ve Kuran-ı Kerim tilavetiyle sona erdi.

sehitleri-anma.jpgthumbnail_119a2096lsi.jpg

Bu haber toplam 4022 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Anasayfa