Aksaray’a Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Yapılacak

Aksaray’a Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Yapılacak
AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, Zafer Mahallesi’nde yapılması planlanan yarı olimpik yüzme havuzunun ihalesinin tamamlandığını açıkladı. Projenin, kentin spor altyapısına ve gençlerin sportif faaliyetlerine katkı sağlaması bekleniyor.

Aksaray’da spor altyapısını güçlendirecek yeni bir yatırım için önemli bir aşama geride kaldı. Merkez Zafer Mahallesi’nde yapılması planlanan yarı olimpik yüzme havuzunun ihale süreci tamamlandı.

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, projenin özellikle çocukların ve gençlerin yüzme sporuyla buluşmasına katkı sağlayacağını belirterek yatırımın Aksaray’a hayırlı olmasını diledi.

Bakan Bak'a Teşekkür

Yatırımın Aksaray’a kazandırılmasındaki desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak'a teşekkür eden Aktürk, gençlerin geleceğine yönelik yatırımların devam edeceğini ifade etti.

Aktürk, Zafer Mahallesi’nde yapılması planlanan havuzun hem gençlerin spor yapmasına hem de vatandaşların modern bir spor tesisinden yararlanmasına imkân sağlayacağını belirtti.

Yer Teslimi Aşamasına Geçildi

İhale sürecinin tamamlanmasının ardından projede yer teslimi aşamasına geçildiği bildirildi. Tesisin tamamlanmasıyla birlikte Aksaraylı çocukların ve gençlerin yüzme sporuna daha kolay erişebilmesi hedefleniyor.

Yarı olimpik yüzme havuzunun, Aksaray’ın sportif imkânlarını artırmasının yanı sıra yüzme sporunun yaygınlaşmasına da katkı sağlaması bekleniyor.

Bu haber toplam 29 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.