Aksaray'da hırsızlar güvercinleri çalmak için öyle bir yol izledi

Aksaray'da hırsızlar güvercinleri çalmak için öyle bir yol izledi

Aksaray’da bir evin çatı katında bulunan kümesin, kilidini kıramayan hırsız ya da hırsızlar çatıyı yukarıdan delerek her biri 500 TL değerinde olan 20 güvercini çaldı.

Olay Büyük Bölcek Mahallesi'nde bulunan bir evin çatı katında meydana geldi. Sabah güvercinlerini yemlemeyi çıkan Ö.E. (67) güvercinlerin yerinde olmadığını ve kümes kapısının üstünün delindiğini gördü.

Ö.E. durumu hemen 115 polis imdat hattına bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri çatının delinip, kümese girildiğini ve güvercinlerin çalındığını tespit etti. Olay yeri inceleme ekipleri çatıda ve kümeste parmak izi incelemesi yaptı. Olay sonrası büyük şok yaşayan ve ikinci kez kümesinin soyulduğunu kaydeden güvercinlerin sahibi Ö.E. "Daha önce de güvercinlerim çalınmıştı. Ondan sonra demir kapıyı güçlendirdim. Sağlam kilit taktım. Ama bu sefer çatıyı yukardan delip içeri girmişler. Bu nasıl bir cesarettir anlamış da değilim. 20 tane güvercinimi götürmüşler. Benim en büyük hobim güvercinlerim. Maddi yönden de manevi yönden de çok zararım var. Bu güvercinlere inanın gözüm gibi bakıyordum. Benim için paha biçilmezdi. Güvercinlerimi çalanların bir an önce bulunmasını istiyorum."dedi.

Olay yeri inceleme ekipleri çatıda ve kümeste parmak izi incelemesi yapıp hırsızları yakalamak için operasyon başlattı. aksarayegemen

haberfark.net

Bu haber toplam 6557 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.