Aksaray’da muhtarlardan jandarmaya destek ziyareti

Aksaray’da muhtarlardan jandarmaya destek ziyareti

Aksaray'da bir araya gelen köy ve mahalle muhtarları, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Suriye'nin Afrin bölgesinde yürütülen Zeytin Dalı Harekatına...

Aksaray'da bir araya gelen köy ve mahalle muhtarları, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Suriye'nin Afrin bölgesinde yürütülen Zeytin Dalı Harekatına destek amacıyla İl Jandarma Komutanlığına destek ziyareti yaptı.

Afrin operasyonuna ve Mehmetçiğe destek vermek için Aksaray'da görev yapan 329 mahalle ve köy muhtarı, Ziraat Odası Başkanlığı ve Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği ile birlikte Aksaray İl Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek Mehmetçiğe destek verdi. Muhtarları, Aksaray İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Fuat Anık ve askerler karşıladı. Askerlerle bir araya gelen muhtarlar burada görev yapan Mehmetçiklerle selamlaşarak tatlı ikramında bulundu. Ziyarete katılan Aksaray Ziraat Odası Başkanı ve Kazıcıktol Köy Muhtarı Emin Koçak yaptığı konuşmada, "Aksaray köy ve mahalle muhtarları olarak görev yapan 329 muhtarımız adına, Zeytin Dalı Harekatı dolayısıyla başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere Türk Silahlı Kuvvetleri ve milli birlik ve beraberliğin yanında ve destekçisi olduğumuzu Aksaray muhtarları olarak tüm dünyaya buradan duyuruyoruz. Sefer bizden zafer Allah'tandır. Allah ordumuzun yar ve yardımcısı olsun, birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Ben de hem Aksaray Ziraat Odası Başkanı olarak hem bir köy muhtarı olarak her zaman ordumuzun, askerimizin bayrağımızın ve birlik bütünlüğümüzün yanında olduğumuzu burada bir kez daha haykırıyoruz" dedi.

Muhtarlar Dernek Başkanı Mehmet Emin Tetik ise, Aksaray'ın 329 muhtarının adına bütün Aksaray halkının Afrin'deki Mehmetçiklerimizin, kardeşlerimizin yanında olduğumuzu belirtmek için buraya toplanmış bulunuyoruz. Rabbim onları korusun, muzaffer etsin. Her şeyimiz vatan için, bizler de hepimiz Mehmetçiğiz hepimiz askeriz. Onlara buradan selam söylüyoruz" şeklinde konuştu.

Ziyarete katılan Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mahmut Aktürk ise, "Biz her zaman hazır birer askeriz. Askerimizin her daim yanındayız. Gerekirse silahlanıp cephede ülkemiz, milletimiz için savaşmaya her zaman hazırız. Afrin harekatını da sonuna kadar destekliyoruz" diye konuştu.

Aksaray’da muhtarlardan jandarmaya destek ziyareti

Aksaray’da muhtarlardan jandarmaya destek ziyareti

Aksaray’da muhtarlardan jandarmaya destek ziyareti

Aksaray’da muhtarlardan jandarmaya destek ziyareti

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 4674 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.