Aksaray'da yetim çocuklar iftarda buluştu

Aksaray'da yetim çocuklar iftarda buluştu

Aksaray Belediyesi ve Aksaray İHH İnsani Yardım Derneği tarafından "Dünya Yetimler Günü" dolayısıyla iftar programı düzenlendi.

Kültür Park Gala Düğün Salonunda düzenlenen programa Vali Aykut Pekmez eşi Yeşim Pekmez, AK Parti Aksaray Milletvekili Mustafa Serdengeçti, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı eşi Hasibe Yazgı, Belediye Başkan Yardımcıları, Emniyet Müdürü Ali Karabağ eşi Reyhan Karabağ, protokol üyeleri ile davetliler katıldı.

Aksaray İHH İnsani Yardım Derneği Başkanı Önder Özkan; 5 yıl önce Dünya İslam İşbirliği toplantısında 57 İslam ülkesi tarafından Ramazan ayının 15’i Dünya Yetimler Günü ilan edildi. İHH olarak bizim amacımız dan çocukları örnek bireyler olarak yetiştirmektir” diyerek kendilerine destek sağlayan herkese teşekkür etti.

AK Parti Aksaray Milletvekili Mustafa Serdengeçti ise yetimlerin sahibinin Allah olduğunu anımsatarak, "Allah'ın her işinde bir rahmet vardır. Nasıl ki ramazan ayı Allah'ın bir tecellisiyse yetimlerin de Allah'ın topluma verdiği bir hediye olduğunu düşünüyorum. Onları öyle görmemiz lazım. Aranızda bulunmaktan dolayı çok mutluyum." diye konuştu.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ise belediye olarak mahallelerde iftar programları düzenlediklerini her birinden ayrı mutluluk yaşadıklarını ancak en huzur bulduğu en mutlu olduğu iftar programının yetimlerle birlikte yaptıkları iftarda bulduğunu söyledi.

Bu haber toplam 3447 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.