Aksaraylı genç kadından "Peşimizi bırakın!" çağrısı

Aksaraylı genç kadından "Peşimizi bırakın!" çağrısı

22 ayrı suçtan yakalanan ve cezaevinde yaşamını yitirdi Nuh Mehmet Göncü’nün kızı Aygül Ceylan mağdur olduğunu ifade ederek yetkililerden gerekenin yapılmasını istedi.

Aygül Ceylan yaptığı açıklamada; “Babam Nuh Mehmet Göncü 22 Şubat 2020’de tutuklanarak cezaevine gönderildi. 28 Haziran 2020’de ceza evinde vefat etti. Dolandırıcı olarak ifade edilen babam, maddi yetersizlikten dolayı ceza evinde avukatı olmadığı için savunmasını yapamadı. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı babamın ölümü ile ilgili inceleme başlattı. Şu an otopsi sonucu bekleniyor. Bu zorlu süreçte hakkımda çıkan asılsız haberlerden rahatsız olduğum için babamın mirasından reddi miras davası açtım ve kazandım. Babamın geçmişiyle benim hiçbir alakam olmadığını belirtmek istiyorum” diye konuştu.

Babasının hasımlarından rahatsız olduğunu kaydeden Aygül Ceylan “Geçmişte yaşamış olduğumuz sorunlar bir türlü peşimizi bırakmadı. Babamın hasımları yüzünden koruma kararı aldım. Ailem ve kendi hayatım için endişe ediyorum. Ayrıca ailem ve benim hakkımda çıkan yalan haberler ile babamın hasım olduğu kişiler hakkında dava açarak yasal süreci başlattım. Bundan sonra ne benim ne de ailemin bu konular ile anılmasını istemiyorum. Adalet er ya da geç yerini bulacaktır. Ben ailem ile huzurlu şekilde yaşıyorum ve yaşamıma endişe etmeden devam etmek istiyorum.” Dedi. aksaray68haber

Bu haber toplam 5558 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum