Akyürek: “Avrupa kupalarında başarılar dileriz”

Akyürek: “Avrupa kupalarında başarılar dileriz”

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Türkiye Kupası'nı kazanarak Avrupa kupalarına doğrudan katılma hakkı kazanan Konyaspor'u tebrik ederek,...

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Türkiye Kupası'nı kazanarak Avrupa kupalarına doğrudan katılma hakkı kazanan Konyaspor'u tebrik ederek, "Avrupa takımı Konyaspor'a Avrupa kupalarında başarılar diliyoruz" dedi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Türkiye Kupası'nı kazanarak Konya'ya bir ilk yaşatan Konyaspor'u tebrik etti. Konya'nın yıllardır hedefi olan Avrupa kupalarına Konyaspor sayesinde kavuştuklarını, bu yıl da aynı şekilde takımın Avrupa'da şehri temsil edeceğini belirten Başkan Akyürek, "Geçmişte Zafer'deki iş hanında kulüp binası bulunan Konyaspor, bugün altyapı ve üst yapı tesisleri, dünyanın en güzel stadyumlarından birisi ile hakkını da vererek geçtiğimiz yıl Avrupa takımı sıfatını kazandı. Bu yıl da Türkiye Kupası'nı kazanarak, Beşiktaş ile birlikte ön eleme oynamadan Avrupa kupalarına katılacak. Eskişehir'de taraftarlarımızın coşkusu, futbolcularımızın inancı ile muhteşem bir gece yaşandı. Bu vesile ile şehrimizi, futbolcularımızı, teknik heyeti, yönetimi ve taraftarları tebrik ediyoruz. Avrupa takımı Konyaspor'a Avrupa kupalarında başarılar diliyoruz" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1100 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.