Ali Osman Karamercan KONESOB’a aday oldu

Ali Osman Karamercan KONESOB’a aday oldu

Esnafın bugün her zamankinden daha fazla desteğe ihtiyacını olduğunu söyleyen Ali Osman Karamercan, KONESOB seçimlerine aday olduğunu açıkladı.

Karamercan, “Esnafımızın sesi olmak, bizlerin öncelikli görevidir. Esnaf, sahipsiz bırakılmak istenmiyor” dedi. Konya Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (KONESOB) seçimi, 8 Mayıs’ta gerçekleştirilecek. Seçim heyecanı devam ederken, daha önce KONESOB Başkanlığı yapmış, şuanda da Konya Lokantacılar Esnaf Odası Başkanlığı görevini yürüten Ali Osman Karamercan, adaylığını açıkladı. Karamercan, adaylığı sonrası ilk açıklamayı ise Merhaba Gazetesi’nden Emre Özgül'e yaptı.

“BİRLİK VE BERABERLİĞİ SAĞLAMAK ADINA ADAYIM”

Ali Osman Karamercan, “Bu kararımı verirken herhangi bir siyasal kimliğim olmadan, birlik ve beraberliği sağlamak adına, hiçbir siyasal partiye veya kuruluşa bana destek olun diye bir girişimim olmadı. Tek güvencem ve desteğim esnaf liderleri ve teşkilatlarda görev yapan yöneticilerimizdir” dedi.

SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN HER ÇALIŞMAYI YAPACAĞIM 

Karamercan, daha sonra şunları söyledi: “Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığına seçildiğim takdirde hiçbir kimseyi ötekileştirmeden, bana oy versin veya vermesin, odalarımızda başkan ve yönetim kurulu üyesi olarak hizmet veren tüm arkadaşlarımızı kucaklayacağıma, sorunlarımızın çözümünde, esnaf ve sanatkarlarımızın değişim ve dönüşüme ayak uydurabilmesinde her türlü çalışmanın yapılacağına söz veriyorum. Ahilik prensiplerine sıkı sıkıya bağlı kalarak çalışma yapacağım dönemde kapımız ve gönlümüz herkese açık olacaktır.” Esnafın her zamankinden daha fazla desteğe ihtiyacı olduğunun da altını çizen KONESOB Başkan Adayı Ali Osman Karamercan, pandemi sürecinde esnafın büyük bir darbe aldığını, bugün esnafın daha fazla desteklenmesi gerektiğini de ifade etti. Karamercan, “Esnafımız, bu süreçte gereken bütün fedakarlığı yaptı. Biz esnaflar, zorluğa göğüs gererek, devletimizin yanında yer aldık. O sıkıntılı süreçte esnafımız daha fazla desteği hak ediyordu. Aynısı bugün için de geçerli. Esnafımızın sesi olmak, bizlerin öncelikli görevidir. Sorumluluğumuzun farkındayız. Esnaf, sahipsiz bırakılmak istenmiyor” diye konuştu. haberfark.net

 

Bu haber toplam 1609 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ekonomi