Altay, Üniversite Öğrencilerine Destek Müjdesi İçin Hazırlık Yapıyor
Yayınlanma:
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cuma günü üniversite öğrencilerine yönelik önemli bir duyuru yapacağını açıkladı.
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, üniversite öğrencilerini sevindirecek bir duyuru için hazırlık yapıyor. Başkan Altay, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, Cuma günü üniversiteli öğrenciler adına önemli bir adım atılacağını bildirdi.
Hem şehir dışından gelen hem de Konyalı üniversite öğrencileri, yapılacak duyuruyu heyecanla bekliyor. Başkan Altay’ın açıklamasının, öğrencilerin ihtiyaç duyduğu maddi destek yönünde olabileceği umut ediliyor.
Öğrenciler ve aileler, Cuma günü yapılacak açıklamanın öğrenim hayatlarını kolaylaştıracak bir destek müjdesi içermesini sabırsızlıkla bekliyor. haberfark.net
Konya
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.