Altınekinliler Derneği'nden öğrencilere burs!

Altınekinliler Derneği'nden öğrencilere burs!
Altınekinliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından her ay mutat olarak üniversite öğrencileri ile yapılan toplantı dernek binasında gerçekleşti.

Gerçekleşen toplantıya  Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Altınekin Belediye Başkanı Ali Poçan, Oğuzeli Belediye Başkanı Sami Yatgın, Altınekinliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Veli Tekelioğlu, dernek yöneticileri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

          Altınekinliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Veli Tekelioğlu, her ay üniversite öğrencileriyle yaptıkları toplantıların amacının sadece öğrencilere burs vermek olmadığını asıl amacın hemşehrilik şuurunun oluşmasını sağlayarak öğrencilerin birbirlerini daha iyi tanımalarını sağlamak ve bu tanışıklığı ileride daha aktif bir şekilde kullanarak ilçemize, şehrimize ve Ülkemize daha iyi hizmetler sunabilmek adına gerçekleştiriyoruz dedi. Dernek olarak eğitime önem verdiklerinin altını çizen Tekelioğlu Altınekinliler derneği olarak 103 yüksekokul öğrencisine her ay burs yardımında bulunduklarını ifade etti.

       Altınekinliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Veli Tekelioğlu’ndan sonra söz alan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli  bu tür toplantıların birlik ve beraberliği perçinlediğini ifade ederek dernek yöneticilerine teşekkür etti. Eğitimin önemine değinen Başkan Hançerli  geleceğimizin teminatı olan gençlerimize sahip çıkmak zorundayız dedi. Karatay Belediyesi olarak da eğitime büyük destek verdiklerini ifade eden Başkan Hançerli eğitime olan bu desteğimiz artarak devam edecektir dedi.

 Toplantının sonunda Altınekinliler Derneği tarafından derneğe kayıtlı 103 üniversite öğrencisine eğitim bursu dağıtıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum