Altunyaldız ailesinin mutlu günü

Altunyaldız ailesinin mutlu günü

TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabiî Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı ve AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız oğlu Furkan’ı evlendirdi.

Gülcihan-Sedat Halaç çiftinin kızı Zeynep ile Gülten-Ziya Altunyaldız çiftinin oğlu Furkan, Diltaş Düğün ve Kongre Merkezinde gerçekleşen düğün töreni ile dünya evine girdi.

Pandemi kurallarına riayet edilerek gerçekleştirilen düğün töreninde Halaç ve Altunyaldız aileleri, misafirlerini kapıda karşılayarak yaşadıkları mutluluğu paylaştı. Halaç ve Altunyaldız ailelerini mutlu günlerinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Milletvekilleri, Oda Başkanları, STK temsilcileri, İlçe Belediye Başkanları, Kamu kurum ve kuruluş Müdürleri ile çok sayıda davetli katıldı. Düğünde davetlilere Konya’nın geleneksel düğün pilavı ikram edildi
SAİT ÇELİK

2-1.jpg

2-2.jpg

2-3.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1877 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.