Aslan istediğini aldı!

Aslan istediğini aldı!

Galatasaray zorlu Antalya deplasmanından aldığı 1 puan ile Türkiye Kupası'nda çeyrek finale yükselmeyi garantiledi.

A Grubu 4. hata maçında deplasmanda, ile karşı karşıya geldi. Mücadele 0-0'lık eşitlikle sona erdi ve sarı-kırmızılılar bu sonucun ardından adını çeyrek finale yazdırdı. 'da 68. dakikada kırmızı kart gördü, takımını 10 kişi bıraktı.

'nda oynanan mücadelede iki takım da etkisiz kaldı, uzaktan atılan şutlar dışında 90 dakikada çok önemli bir pozisyon yoktu.

Bu beraberliğin ardından puanını 8'e yükseltip çeyrek finale çıkmayı garantilerken, puanını 2'ye yükselten ise gruptan çıkma şansını kaybetti.

grup maçlarını tamamlarken, gruptaki son maçında deplasmanda ile karşı karşıya gelecek.

G.SARAY 10 KİŞİ!
deplasmanında 68. dakikada sahada 10 kişi kaldı. 58. dakikada ilk sarı kartını gören , 68. dakikada önce ikinci sarı kartı ardından da kırmızı kartı görerek oyun dışında kaldı. Serkan'ın oyundan atılmasının ardından Sabri arkadaşından boşalan bölgeyi savunmaya başladı. da eksik kalan rakibi karşısında daha baskılı olmaya çalıştı.

SIKICI BİR MAÇ...
'ın son grup maçını oynadığı karşılaşmanın ilk yarısı son derece sıkıcı geçti. İki takım da orta sahada organize olamadı ve topa bir türlü hâkim olamadılar. kanatları istediği gibi kullanamazken, da orta saha ve forvette etkisiz kaldı. Hücumda iki takım da çoğalamayınca ilk yarıda uzaktan atılan bir kaç şut dışında heyecan yoktu.

EKSİKLER ÇOK ARANDI...
İki takım da eksik oyuncularını fazlasıyla aradı.
özellikle Brezilyalı oyuncusu 'nın yaratıcı özelliklerini eksikliğini hissetti. Orta sahada da ve Kerem Şeras'ın yokluğu fazlasıyla hissedildi. 'da da sakatlıkları bulunan Baros ve ile milli takım kampında bulunan Kewell ve Neill takımlarını yalnız bıraktı. Forvette değişimli görev yapan Kazım ve ise beklenen etkinlikten çok uzaktı

 

 

Bu haber toplam 1255 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.