ATSO Başkan Adayı Fatih Batı'dan önemli projeler

ATSO Başkan Adayı Fatih Batı'dan önemli projeler

Ortak aklın gücüne inanıyor, kıymetli üyelerimizin desteklerine güveniyoruz.

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerine aday olan İş adamı Fatih Batı basın toplantısı yaptı. Batı, gerçekleştirilen basın toplantısında 19 Kasım 2022 tarihinde yapılacak olan seçimde başkan olması durumunda yapacağı dev projelerden bahsetti.

Batı,"Genel olarak bakıldığında sanayicilerimiz, iş adamlarımız, üreticilerimiz ve yatırımcılarımız devletimizin bekası ve milletimizin refahı adına çalışmaktadır. Farklı sektörlerde olsak da hepimizin ortak paydası vatandır. Biz, bu düsturu ilke edindik. Attığımız her adımın ticari ve mesleki olduğu kadar insani bir karşılığının olduğu bilinciyle yola çıktık, bu bilinçte bir ekip oluşturduk. Üretmekten, yenilenmekten ve gelişmekten başka şansımız yok. Bu noktada ATSO, çok önemli bir noktada durmaktadır. Çağ dönüşüyor, üretim ve tüketim alışkanlıkları farklılaşıyor. Artık geleneksel yöntemler yerini bilime, otomasyona, Ar-Ge’ye, dijital uyumlanmaya bırakıyor. Bizler, ATSO’nun bu yenilenen bakış açılarıyla yönetilmesi gerektiğini savunuyoruz. Tarımdan hayvancılığa, turizmden hizmet sektörüne, sanayi üretiminden e-ticarete uzanan geniş bir yelpazede, tüm çalışmaların yeniden kurgulanması gerekiyor. Pek çoğu bugüne kadar çok fazla dillendirilmemiş, düşünülmemiş onlarca yenilikçi projemiz var. Oldukça kapsamlı bir yoğunluğa sahip tüm bu projelerimizin ayrıntılarını, ileriki günlerde sizlerle paylaşacağız.

Ortak aklın gücüne inanıyor, kıymetli üyelerimizin desteklerine güveniyoruz. Sözlerime son verirken şu hususun altını özellikle çizmek isterim; daha önceki Oda Yönetimleri de ellerinden geleni yaptılar ve şehrimiz için çalıştılar. Kendilerine, sundukları her katkı için çok teşekkür ediyoruz ama biz, daha iyisini yapacağımıza inanıyoruz. Çünkü biliyoruz ki; yenilik geliştirir…

Bu duygu ve düşüncelerle ATSO Yönetimine adaylığımızı açıklıyor, katılımlarınız için hepinize çok teşekkür ediyoruz.Üyelerimizin teveccüh göstermesi halinde, doğrudan onların gereksinimlerini karşılayacak bir takım çalışmalar yapacağız. Bu çalışmalar ana başlıklar halinde şöyle;

Mobilyacılar Sitesi kurulacak.

Toptancılar Sitesi kurulacak.

Tekstil Kent kurulacak.

Ayakkabıcılar Sitesi kurulacak.

Tır, Kamyon ve Traktör Galericileri Sitesi kurulacak.

Belediyelerle görüşüldükten sonra tır, kamyon ve minibüs garajı kurulacak.

Turizm Kent kurulacak.

Kapadokya’nın giriş kapısı değil kalbi olan Aksaray’da yatak kapasitesinin arttırılması için girişimler başlatılacak ve Aksaray turistik turların ana güzergahlarından birisi haline getirilecek."dedi.

Kanal 68

haberfark.net

Bu haber toplam 1098 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.