ATSO yabancı misafirlerini ağırladı

ATSO yabancı misafirlerini ağırladı

Almanya’nın önemli sanayi bölgelerinden olan Chemnitz’in Ticaret ve Sanayi Odası, TOBB ve Eurochambres iş birliği ile yürütülecek olan “Türkiye-AB İş Dünyası Diyaloğu Projesi” kapsamında Aksaray Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

Konya Ticaret Odasından heyetle ATSO’ya gelen misafirler ilimizin sanayisi ve genel yapısı hakkında Oda yetkililerinden bilgi alırlarken, Aksaray’dan duydukları memnuniyeti de dile getirdiler.

Aksaray Organize Sanayi Bölgesi’ndeki bazı fabrikaları gezen Alman heyet, ilimizin sanayi noktasında çok iyi konumda olduğunu, Mercedes gibi bir firmanın Aksaray’da olmasının da şehre her alanda önemli katkı yapacağının altını çizdiler.

Alman Heyetin proje kapsamında odamızı ve sanayimizi ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş, yaptığı açıklamada; “Kardeş odamız olan Konya Ticaret Odası ile birlikte TOBB ve Eurochambres iş birliği kapsamında yürütecek olduğumuz “Türkiye-AB İş Dünyası Diyaloğu Projesi” için Chemnitz’in Ticaret ve Sanayi Odasından bir heyet Odamızı ziyaret etmişlerdir.

Şehrimiz ve özellikle sanayimiz hakkında kendilerine detaylı bilgi verilmiş ve Aksaray’ın ülkemizin önemli kesişme noktalarından bir yer olduğunu dile getirilmiş ve Odamızın bugüne kadar faaliyetleri hakkında da detaylı sunum yaparak şehrimizin yatırım potansiyeli hakkında bilgi verilmiştir.

Aksaray’dan duyduklarını memnuniyet ile uğurladığımız Chemnitz’in Ticaret ve Sanayi Odası ile Konya Ticaret heyeti ile projemizi en iyi şekilde devam ettireceğiz.” Dedi.

 

thumbnail_chimetz-(1).jpgthumbnail_chimetz-(2).jpgthumbnail_chimetz-(3).jpg

Bu haber toplam 1083 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.