Bahçeşehir’de yaz eğitimi

Bahçeşehir’de yaz eğitimi

Haziran ayının 21’de başlayan ve 8 Eylül tarihinde sona erecek olan Özel Konya Bahçeşehir Koleji yaz okulu faaliyetleri öğrenci velileri tarafından memnuniyetle karşılandı.

Özel Konya Bahçeşehir Koleji Kurucu-Müdürü Nurettin Ok, yaz tatillerinde uyguladıkları yaz okulu faaliyetleriyle öğrencilerin dinlenmelerinin yanı sıra sportif aktivitelere de devam ederek ruhen ve bedenen gelişmelerine katkı yaptıklarını söyledi.
Bahçeşehir Koleji olarak her yıl devam ettirdikleri yaz okulu faaliyetlerine 2011 yılında da devam edeceklerini belirten Nurettin Ok, “Öğrencilerimizin ve velilerimizin yaz okuluna karşı ilgileri bizleri memnun etti. Bahçeşehir Koleji olarak kurulduğumuz 2006 yılından bu güne geçen 4 yıldır yaz okulu faaliyetlerini yürütmeye devam ediyoruz. Okulların tatil olmasıyla 21 Haziran’da başlayan yaz okulu 8 Eylül’de sona erecektir. Hizmet alan velilerimizin     memnuniyetleri 2010-2011 yılında da bu faaliyetlerimizi yürütmemiz için bizlere heyecan ve şevk veriyor” dedi. Bahçeşehir Koleji Okul Müdürü R. Gülnur Özaltın da yaz okulunun faaliyetleri ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Bu haber toplam 1430 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Eğitim