Bakan Yardımcısı  Halil Etyemez'den Ereğli'ye Ziyaret

Bakan Yardımcısı Halil Etyemez'den Ereğli'ye Ziyaret

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez, ziyaret için geldiği Konya Ereğli'de Uygulamalı İşbaşı Eğitim Programı yapan bir iş yerini gezerek incelemelerde bulundu.

Ankara’daki programlarından bulduğu fırsatları Ereğli’ye yaptığı ziyaretlerle değerlendiren Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez, Halk Eğitim Merkezi ile İŞ-KUR Ereğli Şube Müdürlüğünün ortak çalışmaları ile Uygulamalı İşbaşı Eğitim Programı yapan bir iş yerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
İncelemeler sırasında Etyemez’e Ereğli Kaymakamı Şakir Erden, Belediye Başkanı Özkan Özgüven, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı İbrahim Büyüktorun İl Müdürü Murat Mustafa Yavuz, SGK Ereğli Müdürü Serdar Fındık, İŞKUR Ereğli Şube Müdürü Sait Eker ve birçok bürokrat eşlik etti. İncelemeler sırasında İşbaşı Eğitim Programı kapsamında eğitim gören kursiyerlerle sohbet eden Etyemez, kursiyerlere başarılar diledi.
İncelemeler esnasında gazetecilere açıklamalarda da bulunan Etyemez, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı olarak istihdamı arttırmaya yönelik faaliyetlerine aralıksız devam ettiklerini kaydederek, amaçlarının daha az işsiz bir Türkiye olduğunu ifade etti.

Bu haber toplam 1421 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.