Başkan Akkaya asker uğurlama törenine katıldı

Başkan Akkaya asker uğurlama törenine katıldı

Konya’nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Salih Akkaya, Yazla Mahallesi’nde tertip edilen asker uğurlama gecesine katıldı.

Konya’nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Salih Akkaya, Yazla Mahallesi’nde tertip edilen asker uğurlama gecesine katıldı.

1996/3 tertip olarak 5 genci vatani görevlerini yapmak üzere görev yerlerine uğurlamak üzere yapılan asker gecesine Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdullah Bahadır Örs, AK Parti Akşehir İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve Belediye Meclis üyeleri ile Yazla Mahallesi sakinleri katıldı.

Asker gecesinde bir konuşma yapan AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdullah Bahadır Örs, “Ülkemiz, 15 Temmuz tarihinden itibaren önemli bir süreçten geçiyor. Cenab-ı Allah, bu milleti aldığı hayır duaları sayesinde ve Sayın Cumhurbaşkanımızın lider kişiliği, kararlı tutumlarından dolayı çok büyük bir beladan kurtardı. Bu aziz millet, bu sınavı da hayırlısıyla atlattı” diye konuştu.

“Milletimizi vatanına sahip çıktı ve bu yiğitler de sahip çıkacak”

Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya ise yaptığı konuşmada, “Koç gibi yiğitleri, vatanımızı savunmak, bayrağımızı indirmemek, namusumuza leke getirmemek, ezanımızı dindirmemek üzere asker ocağına uğurlayacağız. Allah, onlara vazifelerinde kolaylıklar versin. Sağlıcakla, burunları kanamadan ailelerinin sevdiklerinin arasına dönmeyi Allah nasip eylesin. Şimdiden onlara hayırlı teskereler diliyoruz” dedi.

Bugünlerde zor bir süreçten geçildiğini belirten Akkaya, “Son yaşadığımız olaylar, darbe girişiminde Allah’a hamdolsun ki ferasetli yöneticilerimiz, ferasetli parti liderlerimiz, bilinçli şanlı Türk ordumuz, polisimiz, samimiyetinden, şuurundan, millet bilincinden, vatan bilincinden, taviz vermedi. Hiçbir şekilde hiçbir şekilde korkmayan, çekinmeyen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve de en önemlisi bütün bu yöneticilerle birlikte yüreklerini ortaya koyan kendilerini tankların önüne atmaktan çekinmeyen, ülkesi için, vatanı için, bayrağı için, namusu için, şerefi için, ezan için her türlü fedakarlığı yapan canını bile bu uğurda feda eden ve feda etmeye göze alan kardeşlerimiz vatandaşlarımız halkımız olduğu müddetçe Allah’ın izniyle Türk milletinin sırtı yere gelmeyecektir. Bu olaylar gösterdi ki; Türk milleti, gerçekten Aziz bir millet ve geçmişte olduğu gibi Şanlı tarihte olduğu gibi tarih yazmaya destan yazmaya devam ediyor. Çanakkale ruhunu tekrar yaşadık. Allah bizleri bilinçli gençlikten okuyan gençlikten eksik etmesin. Allah vatani görevlerini kolay kılsın" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından törene katılan Başkan Akkaya, İlçe başkanı A. Bahadır Örs ve Belediye Meclis Üyeleri tarafından askere gidecek gençlere Türk Bayrağı armağan edildi.

haberfark.net

Bu haber toplam 1181 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.