Başkan Özgüven, Kadınlar Günü etkinliğine katıldı

Başkan Özgüven, Kadınlar Günü etkinliğine katıldı

Konya'nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, AK Parti Ereğli İlçe Kadın Kolları tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen...

Konya'nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, AK Parti Ereğli İlçe Kadın Kolları tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen etkinliğe katıldı.

Programda konuşan Başkan Özgüven, kadınların aile içinde ve devlet için yaptıklarının saymakla bitirilemeyeceğini belirterek, "Sizler değil miydiniz Kurtuluş Savaşında çocuğunuzun üzerinden örtüyü alıp mermi ıslanmasın diye üzerine örten ve kağnı arabasıyla cepheye taşıyan, sizler değil miydiniz en son 15 Temmuz'da vatan için caddelere, sokaklara çıkan, sizler değil miydiniz evlatlarınızı bu vatana şehit verdiğinde vatan sağ olsun diyen, sizdiniz. İşte Türk kadını bu kadar mukaddes ve cefakardır.

Kadının olmadığı hiçbir işte başarıdan bahsedemeyiz. Ayrıca kadınlara annelik gibi kutsal bir görev de verilmiştir. Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz, "Cennet, anaların ayakları altındadır." buyuruyor, bu ne büyük şereftir. Ayrıca bildiğiniz üzere önümüzde bir referandum süreci var. Ülkemizin selameti için çok önemli olan bu referandumdan evet çıkması bizi 2023 hedeflerimize daha da yaklaştıracak. Tabii burada sizlere yani kadınlarımıza da çok büyük görevler düşüyor, sizler bunun bilincindesiniz. Bu kritik referandumda hep birlikte üzerimize düşen görevleri yapıp büyüyen Türkiye'nin önünü açacağımıza inancım tamdır. Başta şehit anneleri olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum" dedi.

Başkan Özgüven, Kadınlar Günü etkinliğine katıldı

Başkan Özgüven, Kadınlar Günü etkinliğine katıldı

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1499 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.