Başkan Toru Sosyal Tesis Ve Ticaret Merkezi İnşaatınını İnceledi

Başkan Toru Sosyal Tesis Ve Ticaret Merkezi İnşaatınını İnceledi

Konya merkez Meram İlçe Meram Belediyesi tarafından 2015 yılı kasım ayında temeli atılan, belediye hizmet binası yanındaki sosyal tesis ve ticaret merkezi inşaatında çalışmalar hızla devam ediyor.

Konya merkez Meram İlçe Meram Belediyesi tarafından 2015 yılı kasım ayında temeli atılan, belediye hizmet binası yanındaki sosyal tesis ve ticaret merkezi inşaatında çalışmalar hızla devam ediyor. Çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi alan Başkan Fatma Toru, yapılacak yatırımlarla bölgenin alt merkez haline geleceğine dikkat çekti.

Meram Belediyesi yeni hizmet binası yanında faaliyete geçecek olan sosyal tesis ve ticaret merkezinde çalışmalar devam ediyor. 6 bin 140 metrekare alana oturan tesiste 28 adet dükkan, 17 normal, 11’i dükkan olmak üzere 28 ofis, 1 restoran, bay-bayan yarı olimpik yüzme havuzları, bay- bayan fitness, bay-bayan sauna buhar odası, Türk hamamlarından oluşan spor merkezi yer alacak. Yenice, Ladikli, K. Kovanağzı, H. İsa Efendi, Toprak Sarnıç, Havzan, B. Kovanağzı Mahalleleri başta olmak üzere bölgedeki 20 civarında mahallenin ihtiyacına karşılık vermesi planlanan kompleks, toplam 17 bin metrekarelik inşaat alanından oluşuyor.

BAŞKAN TORU, ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI

Çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi alan Meram Belediye Başkanı Fatma Toru yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz yıl kasım ayında temelini attığımız, yeni hizmet binamızın yanında bulunan ve bölgenin ihtiyacına karşılık verecek olan tesisimizin yapım çalışmalarına son sürat devam ediliyor. Normal şartlarda 2017 yılı ocak ayında tamamlanması planlanan kompleksimizde kış şartlarının daha hafif geçmesi nedeniyle çalışmalar hızlı ilerledi. Bu nedenle planlanandan daha kısa sürede tamamlanabileceğini düşünüyoruz” şeklinde görüş belirtti.

MERAM KAYMAKAMLIĞI BÖLGEYE GELİYOR

Bölgeye kazandırılacak Meram Kaymakamlığı hakkında da açıklamalarda bulunan Başkan Toru, “Sadece Meram Belediyesi ve tesis değil, bununla birlikte Meram Kaymakamlığı binasının da en kısa zamanda temeli atılmış olacak. Meram gelişiyor ve bu bölgemizde alt merkez olma yolunda ilerliyor” dedi.

haberfark.net

Bu haber toplam 985 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Konya